Zaljubljeniji nego ikad

Danijela i Grašo čvrsto se držali za ruke: ''Zaista sam zakoračila u jedno svoje neopisivo poglavlje života!''

Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +0 Danijela Martinović Galerija

Držeći se čvrsto za ruke, Danijela Martinović i Petar Grašo pokazali su da su jedno drugom najveća potpora. Na promociji njezina novog albuma ''Neopisivo'' Grašo se prisjetio njihove prve suradnje, kad joj je sa samo 22 godine napisao eurovizijski hit ''Neka mi ne svane''. Ona sada predstavlja novi zvuk, a detalje je otkrila našem Davoru Gariću.

Videspotom ''Čovjek bez adrese'' Danijela Martinović najavila je, a sada i objavila novi album ''Neopisivo''. Ostatak albuma čine njezini najveći hitovi u potpuno novom ruhu pa ne čudi slogan abluma - novi zvuk i novi doživljaj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

"Imamo gipsy swinga, tanga, rumbe, sambe, nešto stvarno savršeno, pa te francuske harmonike koju Mladen Kosovec čudesno svira. I novi doživljaj. Što je zapravo novi doživljaj? Neopisivo, što bi bilo zbroj svega, zaista je to jedan doživljaj. Zato sam i željela da ovo sve bude drugačije i da bude posebno i da prezentacija toga svega bude posebna, zato sam podijelila ljudima slušalice", objasnila nam je Danijela.

Kako bi svatko na svoj način doživio njezinu priču. A među prvima, na samom početku stvaranja ovog albuma, sve je preslušao Danijelin životni pratner.

"Još prije desetak godina, ona će to potvrdit, ja sam joj rekao da je u nekakvom finalu vidim s bendom, akustična postavka, gitare, klavir, neka violina, harmonika da svira taj nekakav gipsy stil, te njezine pjesme koje su doista lijepe", rekao nam je Petar Grašo.

Najveći je izazov bio koje pjesme iz tri desetljeća duge karijere izabrati.

"Teškom mukom, ali teeeškom mukom. Kad smo krenuli... Pa ova dobro zvuči, ova savršeno zvuči, što ćemo sad, Isuse Bože, u jednom smo trenutku došli već na 18 pjesama. 18 pšlus nova "Čovjek bez adrese", priznala je pjevačica.

Danijela uz novi album promovira i svoju zbirku poetskih zapisa. Njezini su koncerti spoj glazbe i intimnih razmišljanja.

"Te koncertne priče su zaista nešto drugačije gdje ja kroz to pjevanje pričam, dodajem neke misli iz svojih poetskih zapisa, iz oba dvije knjige poezije", izjavila je.

Danijela ovih dana ima pozive iz cijele Europe. Obožavatelji Eurosonga zovu je na druženja jer su njezini nastupi 1995. i 1998. godine ostavili neizbrisiv trag. ''Neka mi ne svane'' napisao joj je Petar Grašo, i to kad je imao samo 22 godine.

"Da vam budem iskren, ne sjećam se puno što smo pričali, pogotovo što ja tada nisam imao puno obaveza, ja sam došao tamo kao mladi kompozitor pjesme, super smo se družili, pamtim taj Eurosong po divnom druženju", rekao je Petar.

Za našeg ovogodišnjeg predstavnika Damira Kedžu, Danijela ima samo jedan savjet.

"Damir je toliko prekrasan dečko i toliko mu želim svu sreću od srca. Uopće se ne treba time opterećivati jer to je tako teško predvidljivo. Ono što je najvažnije da taj trenutak kad bude, da bude potpuno svoj jer to se više nikad na takav način neće ponoviti i već je to pobjeda", poručila je Danijela Damiru.

Prvo mjesto u Danijelinom životu sada, uz Grašu, dijele pisanje i glazba, a ovaj osmijeh na licu govori da uživa u svakom trenutku.

"Zaista sam zakoračila u jedno svoje neopisivo poglavlje života i toliko mi je lijepo da mi je teško to opisati, ja sam samo rekla ''Jedino što želim svima vama je ovaj osjećaj!'', zaključila je Danijela.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene