Koja bi se celebrity dama rado udala po treći put? Koja je nagovijestila novu ljubav? A koja inspiraciju za nove stihove svojih pjesama traži u tuđim ljubavnim pričama?


Danijela Dvornik, otkrila je, naime, da joj se dešava ljubav. O njoj ne govori javno, no otkrila je da se nešto događa. Dok ne krene javno pričati o ljubavi, Danijela je otkrila da se planira svadba njezine kćeri Elle. 'Bit će svadba, ali sigurno neće biti ove godine', rekla je Danijela. A ni Snježani Mehun nije mrsko zamisliti se u novoj vezi.

Vezani članci Snježana Mehun (Foto: Instagram) Nova ljubav Snježane Mehun? Afriku obišla u društvu vlasnika rudnika Slika nije dostupna Kopija mlade Melanije Trump? Pogledajte hrvatsku ljepoticu s milanskom adresom

Ljubav nema granica, posebice ako se radi o trećoj sreći. 'Na prvoj svadbi sam imala vjenčanicu, i sve skupa kak to ide, veo i to. Drugi put sam se udala u Meksiku, a sad ne znam šta da treći put izmislim. I dok one pričaju o ljubavi, Antea Kodžoman nimalo ne pati za modnom pistom, već je sretna kao direktorica marketinga jednog nogometnog kluba. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.