Nešto se događa

Danijela Dvornik progovorila o tajnoj ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koja bi se celebrity dama rado udala po treći put? Koja je nagovijestila novu ljubav? A koja inspiraciju za nove stihove svojih pjesama traži u tuđim ljubavnim pričama?

Danijela Dvornik, otkrila je, naime, da joj se dešava ljubav. O njoj ne govori javno, no otkrila je da se nešto događa. Dok ne krene javno pričati o ljubavi, Danijela je otkrila da se planira svadba njezine kćeri Elle. 'Bit će svadba, ali sigurno neće biti ove godine', rekla je Danijela. A ni Snježani Mehun nije mrsko zamisliti se u novoj vezi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Ljubav nema granica, posebice ako se radi o trećoj sreći. 'Na prvoj svadbi sam imala vjenčanicu, i sve skupa kak to ide, veo i to. Drugi put sam se udala u Meksiku, a sad ne znam šta da treći put izmislim. I dok one pričaju o ljubavi, Antea Kodžoman nimalo ne pati za modnom pistom, već je sretna kao direktorica marketinga jednog nogometnog kluba. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene