Nisu mogli vjerovati

Kedžo zadao muke kostimografkinji, zbog napornih treninga gubi kilograme: ''Sužavali smo u zadnji tren''

Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Bipa FASHION.HR (Foto: PR) Na Bipa FASHION.HR-u održana večer posvećena muškoj modi (Foto: Dnevnik.hr) Na Bipa FASHION.HR-u održana večer posvećena muškoj modi (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Galerija

Prvi put na Fashion.hr-u održana je večer posvećena muškoj modi na kojoj je bio i Damir Kedžo.

Iza Damira Kedže prvi je nastup u showu ''Ples sa zvijezdama''. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš se vraćaju u Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dominacija vrckavog para U "Ples sa zvijezdama" vraćaju se Sonja i Gordan!

''Dnevno na probama provedem efektivno tri sata, a na njima dva sata plešemo bez prestanka, s tim da ja uz to idem i u teretanu jer uz ples bih volio ojačati neke stvari'', objasnio nam je Kedžo. 

Uz to idu i uobičajene obveze pa je Kedžo izgubio sedam centimetara u struku.

''Mogu jesti što god poželim i u konstantnom smo deficitu, naša kostimografkinja Emina bila je šokirana jer u svim prijašnjim showovima bih joj obećao da ću smršavjeti i uvijek bih se nekako udebljao. I ona apsolutno nije mogla vjerovati pa smo sužavali u zadnji tren, tako da evo, ples se pokazao kao savršen način za izgubiti kile i vježbati tijelo'', priča nam Kedžo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

S njim se slaže i Ivan šarić kojeg također gledamo u ''Plesu sa zvijezdama''. 

''iskreno, mijenjao bih tri obična treninga za jedan ovaj plesni, stvarno je naporno, ali ispunjavajuće. Nemojte nas žaliti, stvarno uživamo'', rekao nam je Šarić 

Večer muške mode na BIPA Fashion.hr-u započela je revijom Tomislava Bahorića. Iako muškarci nisu skloni eksperimentiranju, postoje izuzetci koji potvrđuju pravilo, a o kome je to riječ pogledajte u video prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +2 Ema Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene