o zajedničkim suradnjama

Momčilo Otašević u filmu s prijateljem iz djetinjstva: ''Neizmjerno me to razveselilo, mi smo dobili tu šansu''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Perčin Petar Burić - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić +0 Momčilo Otašević Galerija

''Poslije zime'', crnogorski film o prijateljstvu, ljubavi i sazrijevanju milenijalaca, nakon filmskih festivala u Karlovym Varyma i Beogradu, u četvrtak dolazi i u naša kina. Glumci iz filma, Momčilo Otašević, Petar Burić i Maja Šuša ekipi In magazina otkrili su zbog čega ih je ovaj film rastužio i prisjetio bezbrižnog djetinjstva te zašto im je važan današnji dan - Dan Žena.

U zagrebačkoj Kinoteci održana je premijera crnogorskog filma o prijateljstvu i mladosti ''Poslije zime'' redatelja Ivana Bakrača. Priča je to o petero prijatelja u kasnim dvadesetima koji se trude održati prijateljstvo, unatoč udaljenosti koja ih dijeli. Jednu od glavnih uloga tumači i Momčilo Otašević, koji je bio presretan kada je doznao da će glumiti sa svojim prijateljem i kolegom iz djetinjstva Petrom Burićem.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević pridružite mu se Momčilo Otašević sretan je što može učiniti dobro djelo: "Imati priliku pomoći nekome velika je privilegija i čast"

''Mi smo tu šansu dobili'', kaže Momčilo Otašević. 

''Bilo je je jednostavno, nas dvojica smo toliko puta surađivali, povezani smo, znamo o čemu onaj drugi razmišlja'', priča Petar Burić. 

U ovoj nostalgičnoj drami glumi i Momina prijateljica Ana Vučković, koja je i zaslužna za to što je Otašević otišao na prijamni ispit za glumu.

Film koji je nedavno imao svoju premijeru i na filmskom festivalu u Beogradu, podsjetio ih je na važnost prijateljstva koje je, ako je ono pravo, vječno.

''Prijatelej izabereš sam, s kim si takav si, prijatelj je kad ćeš - kad god, u 4 ujutro da te nazove'', priča Momčilo. 

A kako je danas Međunarodni dan žena, srbijanska glumica Maja Šuša priznala je kako se u glumačkoj branši neke stvari ipak mijenjaju nabolje.

''Ide na bolje, imamo prostora, stvari se mijenjaju'', kaže Maja. 

''Sretan vam Dan žena, da ste voljene, sretne, ispunjene i zadovoljne'', zaključio je Momčilo za kraj razgovora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Chuck Norris, glasine o vlastitoj smrti ušutkavao je već nekoliko puta, a ovih se dana rijetko gdje pojavljuje!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Grubnić - 3 In Magazin: Marko Grubnić - 2 In Magazin: Marko Grubnić - 1 +0 In Magazin: Marko Grubnić - 4 Celebrity Grubnić objavio fotku sa zgodnom mamom, u mini-haljini pokazala je vitke noge i mladoliko lice i u sedmom desetljeću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene