Hana, Lana, Žanamari, Ana, Filip, Damir, Matteo i Slaven. Riječ je, dakako, o kandidatima hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a u nastavcima nove sezone možete uživati već od ove nedjelje. Jesu li natjecatelji spremni?


Svatko od osmero kandidata showa Tvoje lice zvuči poznato iskoračit će iz svoje komforne zone i zakoračiti u nešto sasvim novo i nepoznato. Svatko strahuje od nečeg drugog.

Vezani članci Slika nije dostupna ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti Slika nije dostupna SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!"

'Ne želim si nikako neke fine dame koje još finije pjevaju', rekla je Ana Maras.

'Ja, recimo, imam problem užasan s memorijom, imam memoriju kao ribica i onda, ne vjerujem, za prvu emisiju dobijem tri stranice teksta i to na španjolskom', jadala se Lana Jurčević.

Fil Tilen ipak priznaje da se najviše boji depilacije.

'Skidali su mi dlake s ruku i baš je boljelo', pojadao se.

Iako su, unatoč tomu, svi spremni na nove izazove, pomisao na neke transformacije kod njih naprosto izaziva zgražanje.

'Mislim da se ne bi mogao transformirati u svog oca, jer kad bi se pogledao u ogledalo, doživio bi kao kad munja udari, onda uđete u treću dimenziju, ne znam što bi se dogodilo da vidim sebe kao oca na ogledalu, a to bi se moglo dogoditi kad bi me transformirali jer smo dosta slični. To bi mi bio totalni freak out', rekao je Matteo Cetinski.

'Da, ne želim se nikako transformaciju u svoju sestru. To bi onako, stvorila bi se rupa u svemiru i sve bi se usukalo u nju. Bilo bi pre awkward, baš zbog toga, bilo bi čudno, mislim da bi i njoj bilo, mislim da ne bi pričali neko vrijeme nakon toga', složio se Filip Dizdar.

Ove godine, na mjesto Saše Lozara dolazi drugi član nekadašnjeg popularnog boy benda. Hoće li i on ići Sašinim stopama i sve nas ugodno iznenaditi?

Mislim da ću sam sebe iznenaditi u nekim situacijama jer ovaj show te stvarno dovodi u situacije u kojima nikad nisi bio. I rekao sam dok god se baka i djed ne srame, sve je okej', rekao je Kedžo.

Natjecateljskog duha, kažu, nema. Kao i u dosadašnjim sezonama, međusobno su jedni drugima najveća potpora. Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.