Ima dva braka iza sebe

Bio je seks-simbol: Žene su ludile za njim, a na njegov šarm i danas padaju mnogo mlađe ljepotice

Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 Dnenvik.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 +0 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Galerija

Kada je prije više od 40 godina debitirao na filmu, Branislav Lečić vrlo je brzo postao zvijezda u cijeloj bivšoj državi. Mnoge njegove uloge postale su kultne. Često je gostovao na Splitskom ljetu i Dubrovačkim igrama te osvojio mnoštvo nagrada.

Dugogodišnji je član Jugoslavenskog dramskog pozorišta, profesor i prodekan na Akademiji lepih umetnosti, ali i bivši ministar kulture Srbije. U ulozi profesora uživa jer uz to što studentima prenosi znanje, približava ih samima sebi te im jača samopouzdanje.

On je Branislav Lečić – glumac, redatelj, pedagog, predavač, političar i otac troje djece. Iako je u zrelim godinama, javnost ga i dalje smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji.

Pogledaj i ovo showbuzz danas liječi one koji su prošli isto Ispovijest još jedne žrtve srpskog moćnika koja lomi srce: "Boli svaka koščica. Uživa u mom strahu"

Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Foto: Dnenvik.hr

''Ja sam čovjek koji voli žene i ne doživljavam ih kao drugi spol, nego kao inspiraciju. Možda zato što sam bio u muškom razredu jer sam išao u mašinsku školu. Mene inspiriraju žene, volim komunicirati s njima. Ako me definirate kao švalera, onda me diskvalificirate od onoga što se misli i može, to me ne dira jer sam u dobrom kontaktu sa svojim bićem i nikad ga nisam izdao niti ću ga izdati'', kazao je Branislav koji se ženio dva puta.

Prvi put s 18 godina mlađom Ivanom Vujadinović, s kojom ima dvoje djece, a potom s 31 godinu mlađom TV voditeljicom Ninom Radulović, s kojom je dobio sina. S bivšim je suprugama , kaže, u dobrim odnosima.

Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 Foto: Dnenvik.hr

''Bit ću oprezniji, godine su tu. Brakovi nisu greške gdje postoje djeca. To je uvijek dobro jer moja obitelj su Ivan, Ana i Lav. Mi smo četvorka koja se dobro slaže i volimo se. Majke su dobre, u odličnim sam odnosima s prvom i drugom suprugom. Imali smo ljubav, onda je pošteno i da ostanemo prijatelji. Nema grižnje savjesti i potrebe za osuđivanjem'', iskren je glumac.

Ovaj umjetnik i vlasnik crnog pojasa u karateu okušao se i kao natjecatelj u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato. Što nam je još otkrio, pogledajte u videopriči.

Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Foto: Dnenvik.hr

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene