Božićni izlog Saše Šekoranje nestrpljivo se očekuje. Svake godine ovaj cvjetni čarobnjak u Zagreb donese dašak svjetskih metropola i omogući nam da barem u mislima otputujemo u neki ljepši svijet. A upravo to, ove godine, potrebnije nam je više nego ikada.

Galerija


Nekoliko dana prije nego što je krenuo uređivati izlog svoje cvječarne, Saša je poručio kako ove godine ne trebamo očekivati previše.

Vezani članci In Magazin: Koju pjesmu odabrati za prvi ples? - 1 Je li i vaša među njima? Otkrivamo najpopularnije pjesme koje mladenci u Hrvatskoj biraju za prvi ples In Magazin: Cure humanitarke - 10 Priča humanitarki iz Amsterdama: Upoznajte djevojke koje pomažu Zagrebu i Banovini!

"Bio sam s cijelom situacijom pogođen i depresivan i nije mi bilo ni do čega i onda sam rekao moram si napraviti neki drugi fokus. Ne samo korona nego nešto što će mene razveseliti, a sad razveseljava i druge zato je to postalo tako bogato, raskošno i sve suprotno ovom vremenu", objasnio nam je Saša.

Nema prolaznika koji se barem nakratko ne zaustavi i fotografira prizore od kojih zastaje dah. Inspiracija su bili raskoš i bogatstvo, ali prije svega sloboda.

"Meni je bilo nezamislivo prije možda godinu dana da je sloboda toliko bitna, u tom smislu da ne možeš pristupiti ljudima koje inače svaki dan znaš. Recimo radeći izlog, radeći aranžmane svakodnevno mi smo s maskama, s vizirima, jedva prepoznaješ lica. Više ne vidiš osmijeh, ta sloboda nam je oduzeta na jedan tako perfidan način da nismo ni svjesni", zaključio je Saša.

U priču su se odlično uklopile haljine Matije Vuice.

"Kad krenem raditi izlog ja napravim skicu, nacrtam stvari, ali dok stvari ne sjednu na svoje mjesto još uvijek ne znam kako će izgledati. Tako sam mislio da su dovoljni svijećnjaci, a onda su se dogodile i kugle i narovi i svega sam htio previše. I još ću vjerojatno dodavati, još ću mijenjati. Matijine haljine su sjajno sjele, stvari su se počele nadograđivati. Ne manje je više, više je više, ovo mora biti najviše", otkrio je Saša.

"Ovaj Božić je najposebniji od svih Božića koje smo do sad imali jer je čudna situacija i baš zato je ovo sve što vidimo ovih dana u ovom izlogu nešto najposebnije ikada. Moram reći kad me Saša pozvao želim li sudjelovati u njegovom projektu i ja sam bila oduševljena. Ne bih nigdje radije vidjela u ovom trenutku svoje haljine nego u izlogu Saše Šekoranje", izjavila je Matija.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Maja Šuput pokazala trbuščić u 23. tjednu trudnoće, sreću nimalo ne skriva: "Definitivno je djevojčica!"