Badnja večer i božićno jutro - teško da možemo zamisliti nešto ljepše od toga. Koliko god godina bila stresna, koliko god nas umori posao, iscrpe djeca, razočaraju bližnji, ovo je doba kad se sve loše briše, kad se prašta i kad se vrijeme provodi u krugu najdražih. Upravo tako vrijeme provode i glumci koje obožavamo gledati u božićnim filmovima. Kako će provesti blagdane, je li im stres kupnja darova i donose li novogodišnje odluke, pogledajte u videu IN magazina.

Galerija


Stiglo nam je omiljeno doba godine. Vrijeme kad uživamo na kauču, umotani u dekice sa šalicom vruće čokolade gledajući najdraže božićne filmove.

Vezani članci Podjela hrane u Osijeku - 1 Pomogli najpotrebitijima da i oni osjete duh blagdana: ''Da ih nema, ne znam kako bih preživjela'' Ukrasi za drvce Pokazali maštovite ukrase za drvca, hoćete li možda inspirirati i vas?

Tome se posebno vesele holivudski glumci pretrpani obvezama jer tada se konačno mogu posvetiti svojim najmilijima.

Premda se za njih obično brine vojska asistenata, kad je biranje darova u pitanju, to obavljaju sami.

Priču o Božiću u Hollywoodu pogledajte u našem videu, a pokušajte ovih nekoliko dana zaboraviti na sve loše što nam je donijela ova godina.

Posvetite se svojim bližnjima i uživajte u čaroliji Božića. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.