Nepopravljivi romantičar

Boris Novković otkrio kakav je prema ženama: ''Za onu pravu spreman sam učiniti sve''

Kraljica Zagreba - Boris Novković (Foto: Josip Čekada) Kraljica Zagreba - Boris Novković (Foto: Josip Čekada) Josip ?ekada 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kraljica Zagreba - Boris Novković (Foto: Josip Čekada) Galerija

"Tamara", "U dobru i zlu", "Čista ljubav" – nanizalo se hitova u više od 30 godina dugoj karijeri Borisa Novkovića. No na sinoćnjem koncertu u dvorani Lisinski poseban je dio posvetio svojem ocu Đorđu. Pjevač nam je nakon koncerta otkrio svoje dojmove te povjerio što je za njega čista ljubav i što je za nju spreman učiniti.

Svojim hitovima, ali i pjesmama oca Đorđa, počastio je Boris Novković publiku u Lisinskom. Vrtuljak emocija vodio je od nostalgije do euforije:

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

''Čim sam obukao svoj outfit, poludio sam, otpustile su se neke kočnice. Cijeli koncert bio je prožet velikim emocijama'', kaže Boris Novković

Borisa je dugo pratio glas nepopravljivog romantičara, još od tinejdžerskih dana kad je opjevao Tamaru. Pokušali smo doznati je li takav samo u svojim stihovima ili je i u privatnom životu nježan muškarac,.

''Ja da pričam o sebi kakav sam prema ženama, da si dajem samoreklamu. Pitajte neke žene koje me poznaju kakav sam ja prema ženama'', zaključio je glazbenik. 

Najbolje mu leže ljubavni stihovi, uz njegove pjesme zaljubljivali su se naraštaji. Mnogima je posebno draga "Čista ljubav", naslovna pjesma istoimene serije Nove TV, koju je otpjevao.  U vječnoj potrazi za ljubavlju, Boris nam je otkrio što je to za njega čista ljubav:

''Čista ljubav je kad vidiš da je nešto iskreno i da nešto nema neke zakulisne momente za sebe, nego ide iz srca...'', kaže. 

A za beskompromisnu ljubav, onu koja, kako kaže, ide iz srca, spreman je učiniti doslovno sve, pa i ono nemoguće.

''Sve, budalaštine, prijeći brda i doline, preplivati mora, jahati na konju, penjati se po drveću koje vodi u nebo, svašta'', tvrdi. 

S obzirom na izrečeno, mora da žene koje su bile dio života ovog glazbenika nose neka posebno nježna i lijepa sjećanja. A dobrim je dijelom zbog žena Boris izabrao glazbu i odustao od sportske karijere:

''Što sam tražio, to sam i dobio, jedan od velikih razloga što ja nisam završio u nogometu, nego u glazbi bio je taj što su oko glazbenika uvijek bile neke meni interesantije žene nego oko nogometaša'', otkrio je Boris. 

Na pozornici su se kao gošće Borisu sinoć pridružile Frajle, Mia Dimšić i Učiteljice. A nakon što je Zagrepčanima pokazao kako izgleda čista ljubav na njegov način, uskoro će to podijeliti i sa Splićanima.

Što nam je još otkrio i kako je bilo na njegovu koncertu, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene