Ekskluzivno donosimo!

Neustrašivi Boran aga: Bavim se borilačkim vještinama, ničeg se ne bojim!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Boran aga je tijekom intervjua otkrio detalje iz djetinjstva, čime se bavi u slobodno vrijeme, ali i neke anegdote sa snimanja!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

U nastavku intervjua s Mehmetom Akifom Alakurtom, zgodnim Boran agom iz serije Sila, doznat ćete sve o glumčevim novim Projektima. Našoj Ivani Nanut glumac je povjerio i detalje iz svog djetinjstva!

>> Boran aga: Brinem se za ženu koja je uz mene, možda nekad i pretjeram!

'Dobra strana odrastanja u velikoj obitelji jest to što se rijetko dosađuješ. Uvijek se imaš s kim zabavljati. Uzor mi je bio ujak koji je preminuo. Osim njega... S braćom sam uvijek imao dobar odnos, bliski smo. Mama je u školi često razgovarala s ravnateljima. Bio sam takvo dijete', otkriva popularni glumac.

Boran otkrio i avanture sa snimanja Sile

Mehmet je otkrio i nekakve uspomene sa snimanja: 'Imam jednu uspomenu. Kad smo zbog snimanja otišli onamo, trebali smo konja. Trebali smo ga naći. Konji u Mardinu uglavnom su niski. Ja sam visok 190 centimetara pa kad sam uzjahao, nogama sam doticao tlo. Na tom konju kojeg su doveli. Pokušali smo, no nije išlo. U okolici smo tražili konje. U tri sata udaljenom džokej-klubu Turske našao sam velikog konja.

Otišao sam onamo pogledati ga. Uzjahao sam, a konj je bio trkaći. Timaritelji su mi rekli da budem oprezan, da je konj jako brz. Ja sam bio pun samopouzdanja pa sam im rekao da se ne brinu. Uzjahao sam i izašli smo u manež, u otvoreni manež. Potjerao sam konja u galop, ali ga nisam mogao zaustaviti. Odnio me i poslije zbacio, i to u velikoj brzini. I ja sam se šepajući vratio u Mardin. Poslije sam se morao vratiti konjima odande. U početku možete primijetiti da je konj malen i da stojim. To se dogodilo. To mi je uspomena'.

Boran aga trenutno uči borilačke vještine

Mehmet je tijekom intervjua otkrio još jednu zanimljivost - koji mu je hobi u kojem zaista uživa! 'Trenutačno se bavim miješanim borbenim vještinama. Ono... MMA i kavez', otkrio je za In Magazin te dodao kako se više ničega ne boji. Što je još slavni Boran aga otkrio, pogledajte u prilogu.

Nastavak intervjua sa slavnim glumcem pogledajte u nedjeljnom In Magazinu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene