Poznata glumica oduševila je svojom otvorenom izjavom! Ipak, istaknula je da se trebamo voljeti takve kakve jesmo!


Nakon što je pjevačica Alicia Keys pokrenula trend pojavljivanja bez šminke u javnosti, odlučili smo provjeriti koliko su po tom pitanju hrabre dame s domaće javne scene. Je li im šminka doista potrebna kako bi bile samopouzdane te hoćemo li ih ikada pred kamerama vidjeti nenašminkane?

Vezani članci Slika nije dostupna Sandi javno zaprosio Miss Hrvatske: "Bilo je to hrabro i orginalno" Slika nije dostupna '5 minuta za zdravlje' - Lijepa Vanda prodavala mimoze

"Trebamo se voljeti takve kakve jesmo, ali malo šminke nas samo može napravit da bolje izgledamo", rekla je Bojana Gregorić Vejzović. "Mi bismo bez make up-a ispred ovakvih kamera i reflektora vjerojatno izgledali kao jastozi, svi bismo bili crveni kao vaš mikrofon tako da to ne bi bio idealan prizor. Ja sam na svom Instagramu bila hrabra jedno jutro, ali najiskrenije samo zato što sam se tog jutra stvarno naspavala i izgledala dobro", dodala je glumica iskreno.

I Vanda Winter osjeća se dobro bez šminke, no samo u neformalnim prilikama. "Kad nije nekakva takva formalna prigoda, najnormalnije hodam bez trunke šminke i osjećam se sasvim normalno, nisam opterećena s tim", rekla je Winter. Što su još rekle poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.