Ajoj!

Zmije, pčele i pijavice u službi ljepote, saznajte za kakvim pomalo strašnim tretmanima posežu poznate dame!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tretman lica Tretman lica Pijavice Masaža Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Nije tajna da su žene spremne napraviti sve da osvježe svoju kožu i očuvaju mladost. I mnoge poznate dame prepuštaju se različitim tretmanima pa, primjerice, odlaze na masaže zmijama, a u službi ljepote našle su se i pčele i pijavice. Victoria Beckham ima pak posebnu rutinu i u njezi kože i u prehrani pa već 25 godina svaki dan jede isto. O čemu se radi, otkriva Dijana Kardum.

U očuvanju mladolikog izgleda, brojne žene posežu za manje radikalnim potezima od kirurškog noža i injekcija. Tako, primjerice, kako bi zadržala svježinu, Gwyneth Paltrow dopuštena pčelama da joj izbodu lice. O bizarnom tretmanu otkrila je tek da je vrlo bolan. Inače, koristi se kako bi smanjio upalne procese na koži i ožiljke. Ovaj tretman nazivaju prirodnim botoxom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Glumica Demi Moore, umjesto pčela, poseže za pijavicama. Njihova slina sadrži snažan antibiotik i anestetik koji se pokazao vrlo korisnim u liječenju. Terapija pijavicama koristi se još i kod proširenih vena, bolesti vena, artroze ili tinitusa. Koristi se i u modernoj rekonstruktivnoj i plastičnoj kirurgiji, za poboljšanje cirkulacije

"One prvo ubrizgaju taj svoj serum unutra, kao zmija otrov, to trebaju za hranu, da se bolje razmnožavaju. Kad to ubrizgaju, krv se stanji i pobiju se svi trombociti", pojasnila je alternativna liječnica Zlata Kamenjaš.

Victoria Beckham se za ljepotu koristi ptičjim izmetom. A kako bi imala vitku figuru, već 25 godina svaki dan jede jedno te isto. Naime, kod nje na meniju samo je riba na žaru i povrće kuhano na pari. Tako je bilo i tijekom njezina boravka u Crnoj Gori.

Kad smo mislili da neobičnije ne može, među poznatima i slavnima pojavio se još jedan neobičan tretman. Naime, manekenka Stella Maxwell pohvalila se da ide na masažu zmijama. A svoje iskustvo opisala je kao nezaboravno.

"Opuštanjem se događaju mnoge korisne stvari u organizmu. Ono u čemu je meni zvuk pomogao je u rasterećenju gornjeg dijela leđa i vrata", izjavila je prof. glazbene kulture i glazbene umjetnosti Sunčica Orlić.

I u Lijepoj Našoj prisutni su neki tretmani koje bismo mogli svrstati u kategoriju bizarnih. Jedan od njih je takozvani vampirski tretman, kojem se rado podvrgava Kim Kardashian. Radi se o uljepšavanju krvnom plazmom. Ovaj tretman danas je u svakodnevnoj primjeni.

Luksuzni wellness i spa saloni sve su bogatiji bizarnim kozmetičkim tretmanima koji nude ''vječnu mladost'', zato nas ni u budućnosti ne očekuje ništa manje ludih tretmana za one najhrabrije.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Celebrity Zbog braka sa slavnim glumcem često je bila na meti kritika, no velikim osmijehom je još jednom dokazala da ju to nimalo ne dira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene