Zgodna Splićanka

Bivša Miss pa egipatska supruga: Drugo dijete rodila prije mjesec dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska, koja je hrvatsku adresu prije 7 godina zamijenila onom u Dubaiju, rodila je svoje drugo dijete!

Dina Jelaska, bivša je manekenka koja već pet godina živi i radi u Dubaiu, Izrekla je sudbonosno 'da' bliskom suradniku sina šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg je upoznala na Hvaru.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavirite u njen život Bivša Miss Dalmacije živi svoj arapski san

Zajedno već imaju 3-godišnjeg sina, a sada se njihova obitelj i proširila.  Po drugi je put postala majka i prije mjesec dana u splitskom rodilištu je na svijet donijela kćerkicu Loru Emily.

>> Na proslavi drugog rođendana sina najpoznatije arapske nevjeste

'Rodila sam za sat vremena, mislila sam da je to nemoguće jer sam prvi porod imala dosta težak', kaže 30-godišnja manekenka koja je u rekordnom roku vratila liniju. Kaže kako ju je majčinstvo jako promijenilo: 'Prije sam bila jako bahata, mislila sam da sve znam, da sam najljepša na svijetu, da je moj život u Splitu savršen, bila sam nedodirljiva... sada je obrnuto', kaže Dina.

Njezina ljubav s egipćaninom Hatemom Mariem, bliskim suradnikom sina šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata kojeg je upoznala na Hvaru, traje više od osam godina.

'Žalosno je kad vidim način na koji muškarci ovdje tretiraju žene. Mene moj muž jako, jako poštuje, imam sve od njega, nikad mi nije rekao 'ne' i ja to i cijenim što ne mogu reći za ovdje jer dosta, dosta brakova se razilazi baš zato što imaju krive prioritete u životu', izjavila je Miss Dalmacije 2000. godine.

Priču o njoj pogledajte u inMagazinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene