U braku godinu dana

Nikome ni riječi - Bivša manekenka udala se u tajnosti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša manekenka Petra Friganović otkrila nam je kako se udala još prije godinu dana. No za njezino vjenčanje, prema pravilima kabale, znali su samo njezini najbliži.

Prije šest godina manekenka Petra Friganović i Marco Bianco bili su samo poznanici koji su se međusobno poštovali. Nisu ni pomišljali na to da će se među njima dogoditi nešto više. No, prije tri godine, kada su se slučajno sreli, među njima je zaiskrilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi yoga studio Zdrav život privukao poznata lica

Danijela o Graši: 'Dopustim mu da njegova bude zadnja!'

Danas zaljubljeni jedno u drugo, ali i u jogu, Petra i Marco dijele i ljubav i posao. U vezi su tri godine, a u braku - punih godinu dana. Nisu imali tradicionalno vjenčanje, već su se na vječnu ljubav zavjetovali njima posebnim ritualom.

'Kad se oženiš ritualno, odnosno kabalistički, na taj jedan vrlo specifičan način, nije to brak u smislu -tu smo jedan za drugoga cijeli život i pripadamo jedno drugome, već se na energetskoj razini događa jedna vrsta spajanja', rekla je Petra Friganović.

No zbog svojih najdražih, ali i prava koja im kao supružnicima pripadaju, svoj će kabalistički brak uskoro potvrditi i građanskim vjenčanjem.

'Duhovno vjenčanje bilo je za nas, a civilno vjenčanje bit će i za duge. Bit će to nešto spontano, prirodno i s puno bliskih ljudi', otkrila je manekenka.

Da nije bilo joge, šale se, možda nikad ne bi bili zajedno. Zato energiju ulažu u podučavanje i življenje onoga što im je već nekoliko puta promijenilo život. Marko se s jogom susreo prije 20 godina, nakon što je, baveći se profesionalno skijanjem, zadobio tešku ozljedu kralježnice.

Na pitanje tko je šef u poslu, a tko u vezi, dobili smo neuobičajen odgovor.

'Muž bi trebao uvijek slušati svoju ženu, i ako je kriva i ako nije - nema veze, slušajte svoju ženu! To je univerzalni princip. Neki muškarci žele to čuti, shvatiti, neki možda ne', rekao je Marco.

A kako usklađuju poslovni i ljubavni život, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene