Jelena Orešković već godinama živi u Parizu, gdje je udana i ima dijete. Otkrila nam je kako sada teče pariški život.


Svijet je šokiran stravičnim događajima u Francuskoj. Brojne svjetske, ali i domaće zvijezde oglasile su se oko ovog barbarskog čina i pozivaju na molitvu za Pariz. Bivša hrvatska manekenka Jelena Orešković, koja živi u Parizu, ispričala nam je kako se ovih dana živi u glavnom gradu Francuske.

'Kakve to mjere sigurnosti ima zemlja kojoj teroristi stalno prijete?'

Vezani članci Tereza Kesovija i Milan Bandić - 3 Tereza Kesovija uputila emotivni posljednji pozdrav Bandiću: "Dao si mi krov nad glavom" Tonči Huljić i Vojko V Evo kako zvuči kad se spoji nespojivo, donosimo pregled najneobičnijih dueta naših zvijezda!

U vrijeme napada bila je na humanitarnoj večeri protiv terorizma. 'Sada je biti u Parizu kao na minskom polju, ideš i nadaš se da nećeš nagaziti na minu. Život se inače nastavio 'normalno' odvijati, mjere sigurnosti su na jakom nivou', ispričala je Jelena.

Tereza Kesovija, koja je godinama oduševljavala u pariškoj Olimpiji, šokirana je i zgrožena. 'Imam dojam da su ti mladi ljudi zadojeni nekim svojim idealima, koji nisu ničiji osim njihovi, i da im ti idealni naređuju da ubiju', rekla je između ostalog ova diva. Tko je još dao podršku Parižanima, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook