Zora dubrovačka

Bili smo na snimanju serije Nove TV 'Zora dubrovačka'! Pogledajte video!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih se dana vrijedno radi na "Zori dubrovačkoj", novoj seriji Nove TV. Koja će vas glumačka imena ove jeseni vezati uz male ekrane i kakva je atmosfera na snimanju, reći će vam Ružica Đukić koja je ovih dana boravila na setu serije u prelijepom Dubrovniku.

Kamere inMagazina bile su na snimanju naše nove serije 'Zora Dubrovačka'. Radnja serije smještena je Dubrovnik devedesetih godina, a priča o ljubavi dvoje mladih Dubrovčana Judite i Mare.

Pogledaj i ovo showbuzz Pratite i vi Najuspješnija nova serija ikada!

Serija se već desetak dana snima u Dubrovniku na atraktivnim lokacijama. Blizina mora i ljepota grada glumcima su, kako su nam ispričali, samo dodatni poticaj da još bolje obave svoj posao.

>> Nevina i iskrena ljubav mladih u Dubrovniku pod opsadom

A kakva je atmosfera na snimanju?
'Dosta živahna, ubrzana, ali za nas koji smo adaptirani na to i koji volimo taj speed i tu brzinu skroz ugodno uredna pogotovo što se nalazimo u divnom okruženju Dubrovnika i mislim da nam je to svima još jedan dodatan bonus i motivacija da radimo što bolje, kaže glumica Jolanda Tudor.

Ako nikada niste bili na setu neke televizijske serije ne možete ni zamisliti kako je to težak posao, ali čini se kako ovim entuzijastima koji rade na Zori dubrovačkoj ništa ne smeta pa ni ekstremno visoke ljetne temperature.

'Radimo priču koja je u okviru stvarnih događanja u ovom stvarnom kamenu dubrovačkom, pod ovom stvarnim dubrovačkim nebom i to je sigurno jedan dodatak za inspiraciju', zaključio je glumac Dragan Despot.

A kako je bilo na snimanju, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene