Borna Rajić održala je buvljak, a Bernie Ecclestone i ovo ljeto stigao u Trogir, koji obožava.


Jedan od glavnih ljudi Formule 1, Bernie Ecclestone, obožava Hrvatsku pa ni ovog ljeta nije zaobišao našu obalu. Sa suprugom Fabianom na svojoj je jahti uplovio u trogirsku luku.

Vezani članci Endi Schrötter- 2 S 13 godina nas je oduševio u Supertalentu, a 10 godina kasnije Endi je plesačka zvijezda regije Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

Bernie svake godine obilazi našu obalu, a dolazak u Hrvatsku pod obavezno je u njegovom planeru. Njegova bivša supruga, jedna od najbogatijih Hrvatica, Slavica Ecclestone, također svake godine dolazi na našu obalu. U blizini Dubrovnika ima svoju ljetnu rezidenciju.

Nina Badrić očarala je u nikad ženstvenijem izdanju na celebrity vjenčanju godine u Veneciji, a Borna Rajić organizirala je buvljak i rasprodaju svojih odjevnih komada. Što se sve dogodilo na sceni, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.