Zvijezda Baruna ima još jedno zanimanje. Bez glazbe, kaže, ne bi mogao, no pronašao je još jednu ljubav!


Da nisu na sceni, vaše omiljene zvijezde bavile bi se, naravno, nečim sasvim drugim. Među estradnjacima su i odvjetnici, frizeri, psiholozi, učiteljice. Mi smo pronašli zlatara.

Vezani članci Sandi Cenov - 2 Vječiti romantik Sandi Cenov supruzi napisao savršen stih: "Zaslužila je dva savršena stiha, a ne jedan!" Snježana Mehun - 9 Nogometna euforija među domaćim zvijezdama, doznajte tko su najstrastveniji navijači!

Možda ga kao zlatara ne prepoznajete, no ako vam se njegovo lice ipak čini poznatim, niste se prevarili jer Dubravko godinama svira u Barunima. 'I bez Baruna ne bi mogao živjeti, ni bez ovog ne bi mogao živjeti. Ovo je recimo statičan posao, gdje sam tu za radnim stolom, a Baruni su gdje putujem', kaže Dubravko.

Svi članovi Baruna uz glazbu imaju još jedan posao. Pa su tako među njima glazbeni urednik, glazbeni producent, manager. Dubravkova ljubav prema zlatarstvu dogodila se nešto kasnije. Danas uspješno spaja oba posla. 'Sve je unikat, sve je ručni rad. Privukla me ta stvar da mogu bit kreativan, da mogu raditi ono što zamislim. Ne da se držim nekakvih standarda', rekao je Dubravko. Što je još otkrio o svojoj drugoj profesiji, pogledajte u prilogu IN magazina.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.