Godinama u Hollywoodu

Nije mu odoljela ni Eva Longoria: Najzgodnijeg hrvatskog glumca nova realnost potaknula na promjene u životu

Antonio Lujak - 3 Antonio Lujak - 3 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak - 3 Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak Antonio Lujak +0 Antonio Lujak Galerija

Najzgodniji hrvatski glumac, Antonio Lujak, uslijed korona krize koja je pogodila cijeli svijet spas je pronašao u bijegu u prirodu. Ovaj model, producent i glumac već godinama gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, a tijekom pandemije spas je pronašao u prirodi.

Za zgodnog Antonija Lujaka trenutci opuštanja prava su rijetkost. Tijekom karijere nosio je revije najpoznatijih modnih kuća, a na snimanju mu je u zagrljaju završila čak i Eva Longoria. Nakon toga uslijedila je filmska karijera.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Sve je zaustavljeno iako dobivam audicije ali nitko ne zna kadA će se snimati. Lockdown je produžen, čekaju se novi zakoni, koliko ljudi može biti na setu, znači to će potrajati", ispričao nam je Antonio.

Razdoblje krize uslijed svjetske pandemije shvatio je kao mogućnost za predah. Kako je posao stao, prvo je iz Los Angelesa odletio u posjet prijateljici na Havaje.

"Odradio sam prvih 14 dana karantene i nakon toga je turista bilo sve manj, dok nisu zaustavili sve letove. Kao što sam rekao već sam bio dosta puta na Havajima i ovaj put sam sve proplaninario i iskustvo je bilo fenomenalno", otkrio je Antonio.

Čim su se prilike smirile vratio se u Los Angeles.

"Kad sam putovao na Havaje još je sve bilo regularno i avion je bio put ali na povratku sam prvi put vidio aerodrom prazan, u cijelom avionu je bilo jedno 15 ljudi

Većina stanovnika Los Angelesa okrenula se otkrivanju nacionalnih parkova.

"Dosta Amerikanaca se posvetilo prirodi što je jako korisno za zdravlje. Pozitivnu energiju ti daje, ne misliš puno u ovoj krizi, ja sam se nakon Havaja zaputio u Utah. Tamo je par nacionalnih parkova Red Canyon i Brice Canyon što ja za mene bilo neopisivo. Ta priroda, planine i kako je to priroda stvorila", izjavio je glumac.

Briga o tijelu ostala mu je još iz manekenskih dana, a evo i kako je formu održavao tijekom karantene.

"Moj prijatelj u garaži ima utege i bench tako da kod njega treniramo, trčimo, kupio sam i bicikl. Svaki dan nešto drugo, u Los Anegelsu je to prilično lako jer su svi aktivni", zaključio je Antonio.

S obitelji je tijekom pandemije bio u svakodnevnom kontaktu.

Naravno da mi nedostaje obitelj, a fali mi i odlazak na Stradun, pozdraviti par ljudi, taj mediteranski život", priznao nam je i otkrio kako se nada kako će uskoro posjetiti Hrvatsku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene