Ima i svoj parfem

Bila je velika domaća zvijezda: Bliži joj se okruglih 40, izgleda puno mlađe, a i dalje radi punom parom

Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Antonija Šola (Foto: Screenshot) Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) - 5 Antonija Šola zagolicala maštu javnosti objavom da se pridružila stranci \'\'Snaga\'\' (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) +0 Antonija Šola (Foto: Goran Perešin ) Galerija

Antonija Šola izvana je jaka i samouvjerena, a iznutra emotivna duša, kojoj nije baš svejedno kad naiđe na negativan komentar o sebi.

Na društvenim mrežama prati je više od 74 tisuće pratitelja, a ona se trudi da im baš nikada ne bude dosadno.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Antonija Šola izvana je jaka i samouvjerena, a iznutra emotivna duša, kojoj nije baš svejedno kad naiđe na negativan komentar o sebi. Našoj Juliji Bačić pokazala je novi studio u kojem nastaju pjesme koje piše za sebe i druge, ali i otkrila koje su to nove, mirisne note kojima se u posljednje vrijeme bavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Šola (@antonija_sola) on

Pjevala je o parfemu, a sad po uzoru na svjetske zvijezde, ima vlastiti. Prvi iz cijele linije parfema s potpisom Antonije Šole namijenjen je i ženama i muškarcima.

"Ja sam dugo imala želju da budem zaštitino lice parfema i da imam parfem koji bi imao moj potpis. Tako da je ovo number one, prvi parfem iz kolekcije, drugi će biti negdje sredinom ljeta i taj će biti baš onako za cure, žene, djevojke, sve, znači bit će poseban."

A poseban je i "Ocean", nazvan prema njezinu posljednjem singlu "Oči boje oceana". Ovom pjesmom Antonija tjera kišne oblake, a stihove, kao i obično, autorski potpisuje upravo ona.

"Ne bi vjerovali, ali ja sam to sve stvarno proživjela i s te strane sam emotivna i valjda sam kroz te pjesme i cijeli taj svoj život i ljubavni i inače život nekako su me nosile moje pjesme. Čovjek nikad ne može osjećati nešto što nije sram preživio, nema tu nekog baš izvlačenja."

Koliko je ova svestrana pjevačica zapravo emotivna, dovoljno govori i to što se teško nosi s negativnim komentarima.

"Uvijek dođe i neki zločesti komentar koji moram reći da sam obrisala na YouTube-u. Pošto upravljam svojim kanalom onda pročitam komentare i trudim se odgovoriti i dati neki znak da sam ja tu i da postojim i da mi je važno ono što publika misli."

Glas publike joj je najvažniji, a među komentarima bude zanimljivih teorija na njezin račun. "Neka gospođa je napisala da ne sličim na sebe, da sam operirana, ja stvarno nisam doslovno ni takla ništa na sebi, iako ne osuđujem nikakve čak ni korekcije od mojih kolegica. Ljudi moraju shvatiti da oni koji se bave javnim poslom su pod velikim povećalom i oni sebe puno više gledaju, primjećuju promjene nego što je to svakodnevno kod drugih ljudi. I sigurno se teško nekad nositi s tim teretom, pokušavaš izgledati što bolje i naravno privlačije svima koji te gledaju."

Iako će uskoro napuniti okruglih 40, Šola izgleda, ali i zrači mnogo mlađe, a krije li se iza njezina osmijeha i neki poseban muškarac?

"Nije ništa stvarno što se ima za komentirati zato što pretpostavljam da tako nešto sigurno neću moći sakriti, nisam tip koji bi se baš jako skrivala, a kad bude tako nešto tko bi bio sretniji od mene."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Šola (@antonija_sola) on

Dok ne dođe onaj pravi, posvetiti će se pjesmama, radu na ovom albumu, parfemima, a tko zna što će još izaći iz njezine kreativne radionice.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene