Anica Kovač, u intervjuu je progovorila o svojoj idiličnoj obitelji i braku. Ali i otkrila zašto neke stvari robert nikada ne radi.


Što mislite, koja je naša misica bez dlake na jeziku? Grad podno Marjana posjetila je, za mnoge, najljepša Miss Hrvatske Anica Kovač. Progovorila je o svojoj idiličnoj obitelji.

Vezani članci Slika nije dostupna ONI SU LJUBAVI DALI DRUGU PRILIKU Ivan i Milica prekinuli pa se pomirili! Slika nije dostupna ANKETA Izaberite najzgodniji par na domaćoj sceni

Uz troje prekrasne djece Anica kaže sve je lakše, no u njihovu domu točno se zna tko je za što zadužen. Robert se nikada ne bi primio usisivača ili pak glačala, no ekspert je u pripremi doručka.

'To ti on neće pomoći, ali će pomoći oko djece, tu mu skidam kapu i nemam mu što za reći. Odvest će ih u školu, jednu jedinu stvar koju ne radim je doručak zato što ja ne doručkujem, tu ulogu on preuzima. A ovo drugo da će on usisavat ne, nema šanse, ali to tako i treba, to je ok, rekla je Anica.

Dodala je Anica i da misli da njezina 13-godišnjakinja neće poći njezinim manekenskim stopama, no misli kako bi 7-godišnja Viktorija mogla. Iako ima troje djece, kaže, nikad se ne zna hoće li joj se zalomiti i četvrto dijete. Kaže da bi u tom slučaju voljela dobiti sina. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.