Upravo se danas obilježava Svjetski dan poremećaja u prehrani, a brojne slavne dame imaju ozbiljnih problema.


Brojne zvijezde A liste danas pate od poremećaja u prehrani. Sablasno mršava Angelina Jolie nedavnim je pojavljivanjem užasnula sve sa svojih 36 kilograma. A upravo se danas obilježava Svjetski dan poremećaja u prehrani.

Vezani članci Indira Levak i Goran Navojec Zvuče li vam poznato ova lica? Veliki povratak legendi i zahtjevnih transformacija na male ekrane Momčilo Otašević Glumci serije "Drugo ime ljubavi" otkrili najsmješnije gafove: Podrapao joj kaput kada ju je uhvatio

Glumica, redateljica, humanitarka Angelina Jolie žena je koja je zasigurno najviše puta proglašena najljepšom na svijetu, a danas je tek sjena nekadašnjeg seks simbola. Pretpostavlja se kako danas glumica teži tek 40 kilograma. Dovoljno govori činjenica da bi zdrava žena u njezinim godinama na 170 centimetara visine minimalno trebala imati 60 kilograma.

Dobar dio zvijezda svoj izgled nije postiglo na zdrav način. Primjerice, glumica Tara Reid preživljava na jednom obroku i gaziranim pićima koja zavaravaju glad. Kćer legendarnog Lionela Richiea, Nicole, svoj krhki izgled od 38 kilograma zahvaljuje unosu tek 800 kalorija na dan, dok je preporučeni unos oko 2000.

Amal Clooney, koju danas prozivaju ikonom stila, teži svega 44 kilograma, a visoka je 173 centimetra. Šokantno je kako poznata odvjetnica namjerno održava taj nimalo zdravi izgled, konzumirajući tek po pola obroka. Je li takva skeletna figura uistinu postala trend na crvenom tepihu?

Što su o svemu rekle naše poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.