Iluzionist Andrej Škedel sve nas je oduševio svojim nastupom u finalu Supertalenta.

Galerija


Andrej Škedel je riječki iluzionist poznat po opasnim performansima koje smo imali prilike gledati u Supertalentu. Nije sve jednostavno kako se čini jer Andrej je svoj život, po cijenu dobrog nastupa, nekoliko puta doveo u opasnost.

Vezani članci S bloga kineskoga mađioničara praktički svakodnevno cure nove tajne zanata (FOTO: Screenshot) Iluzionist počeo otkrivati tajne zanata: Evo što stoji iza trikova koji su vam do jučer oduzimali dah Slika nije dostupna Mislite da možete vjerovati vlastitim očima? Pogledajte ovaj trik i razgovarajmo o tome ponovo

''Prva proba, kad smo išli konkretno radit vodenog tanka to je dvaput skoro utapanje, bježi van, jednom sam skoro rebro slomio na tome, onda na bijegu iz luđačke košulje… Vvatra je uhvatila dizalicu, to je trik bježanja iz luđačke košulje dok visite naopako na zapaljenom špagu. Valjda je taj špag bio malo previše benzinom namočen pa je tu trebalo požurit bijeg'', otkrio nam je Andrej.

Sve kroz smijeh govori Andrej kojem ipak poseban užitak predstavljaju nastupi pred najmlađima.

''Djeca doživljavaju čaroliju na jedan način i njima to tako treba bit i to je neka vrsta igre, tako da je jedan poseban osjećaj ako djecu uspijete uvesti u takav đir'', govori.

Vlastitu djecu još nema, iako ih priželjkuje. Trenutačno je slobodan, a osvaja li djevojke i svojim trikovima.

''Možda ne direktno i ne s tom namjernom, ali ako je radi nečeg takvog počeo razgovor dobar je introduction, neki uvod je, može poslužit kao takvo nešto. A poslije nema trikova za to'', iskreno govori Škedel.

Ovaj nesuđeni ekonomist smatra da se mađioničarstvom može baviti svatko tko se tomu imalo posveti, a gotovo sve što zna naučio je sam. Trenutačno radi na levitacijama s ljudima iz publike.

A što nam je još rekao Andrej te kada možete vidjeti njegov nastup u Zagrebu, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Novi skandal trese kraljevsku obitelj: Otac Meghan Markle medijima ustupio pismo koje mu je poslala

Obnovljeno prijateljstvo ili nešto više: Holivudski zavodnik viđen na rođendanskoj proslavi bivše supruge

Još ne zaboravljamo poružnjenu Charlize, bolesno mršavog Balea i Jareda kao ženu u minicama