Andrea Šušnjara s grupom Magazin uskoro kreće na turneju po Americi. Osim nastupa pred našim iseljenicima, Andrei se možda ispuni i još jedna želja...

Galerija


O splitskom koncertu grupe Magazin govorilo se danima. Bio je to koncert koji se nikako nije smio propustiti. Tim više jer je Magazinu ovo bio zadnji koncert u Hrvatskoj prije odlaska na američku turneju, koja počinje prvog veljače.

Vezani članci Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu Andrea Šušnjara i Marko Juričić Andrea Šušnjara o najposebnijem razdoblju u životu: ''Dečko je, naravno, bio uz mene"

Interes naših iseljenika u Americi iznimno je velik, što potvrđuju i mahom rasprodani koncerti. A upravo je američka turneja bila Andrein san od samog dolaska u grupu Magazin.

"Uspjela sam ih slomiti nakon 8 godina da mi ispune tu želju i da odemo tamo. Jako se veselim. Prvi put kad smo bili u Torontu, tako su nas ljudi lijepo prihvatili da bi stvarno bila šteta da to nismo ponovili", kaže pjevačica.

A osim američkog sna, Andrei bi se mogla ispuniti još jedna želja, a to je upoznati slavnog holivudskog glumca. "Jedan od klubova gdje nastupamo u Americi drži poznati glumac, Faca iz 'Seksa i grada', tako da jedva čekam. Možda ga sretnem tamo, tko zna“, smije se Šušnjara.

Simpatična Andrea nedavno se vratila iz toplog Dubaija, gdje se srela kolegicom s Jelenom Rozgom. Splitska se pjevačica odlično provela i napunila je baterije. No vrijeme u Emiratima je, kaže Andrea, brzo proletjelo.

Iako je već duže vrijeme slobodna, Andrea kaže kako je uvijek zaljubljena. Kaže kako tomu pridonosi i njezin horoskopski znak - ribe, koje se inače smatraju pravim emotivcima. "Već godinu i pol, dvije sam solo, tako da mi to u potpunosti odgovara. Imam simpatiju, ali o tome drugom prilikom“, kaže.

Unatoč sramežljivu odgovoru oko ljubavi, Andrea zaista dobro zna koje manire muškarac treba imati. "Najviše cijenim poštovanje i pažnju i ljubav, a to je teško dobiti ovih dana“, ističe Andrea.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram)
Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)