I privatno i poslovno

VIDEO S voljenom suprugom dijeli sve, no nije baš najsretniji zbog toga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni tenor otkrio nam je i kako mu je bilo pjevati na vjenčanju prijatelja Georgea Clooneyja te zašto je za nastup na svojoj svadbi angažirao - sebe!

Mondeno talijansko ljetovalište Forte dei Marmi na toskanskoj obali, dom je talijanske elite. Među luksuznim vilama nalazi se i ona jednog od najplaćenijih izvođača današnjice Andree Bocellija. Tamo stanuje sa suprugom Veronikom i kćeri Valerijom. Obitelj Bocelli gostoljubivo je primila našu ekipu u svoj dom. Sve povodom velikog koncerta koji će se u studenom održati u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Kao na filmu U 25 godina mlađu suprugu zaljubio se čim ju je upoznao, a ona jednoj stvari kod njega nikako nije mogla odoljeti

'Prije nego što počnem razmišljati o onome što me čeka, moram razmisliti o onome što očekuje zagrebačka publika. Pokušat ću doći u dobroj formi i pružiti im najljepšu talijansku glazbu', rekao nam je Bocelli.

Skroman je u svojim izjavama poznati tenor. Sam kaže kako ne održava mnogo koncerata jer smatra kako bi se onda mnogo izgubilo na kvaliteti. Svaki nastup shvaća i više nego ozbiljno, stoga njegov život pred koncerte izgleda spartanski.

Andrea Bocelli ekskluzivno za Novu TV: 'Majci su savjetovali da me pobaci, ali nije to učinila

'Sve u svemu, moj je rad zapravo jako sličan onom jednog sportaša. Zahtijeva i istu disciplinu. Dakle, to je život bez nedopuštenih sredstava, bez pretjerivanja...', otkrio nam je.

Čini se da je taj recept i više nego uspješan jer brojke govore u njegovu korist. Više od 80 milijuna prodanih nosača zvuka, prva mjesta na top ljestvicama; pjevao je trima papama, mnogim državnicima ali i na svadbama mnogih poznatih prijatelja poput Toma Cruisea i, nedavno, Georgea Clooneya.

'I među poznatim ljudima postoji moja publika. Mnogi su mi od njih i prijatelji. Katkad se susrećemo i posjećujemo. Bio sam jako počašćen i polaskan time što sam tamo mogao pjevati', rekao je Andrea.

U ožujku ove godine i sam se oženio drugi put, dugogodišnjom partnericom Veronikom Berti, koja mu je ujedno i menadžerica. Poslovno i privatno isprepleteno je u njihovim životima, no Andrea s tim i nije najsretniji. S Veronikom ima kćer Valeriju te još dvojicu sinova iz prvog braka, Amosa i Mattea koji žive sa majkom u neposrednom susjedstvu ove vile.

Za Andreu ništa nikad nije bilo nemoguće, ali i sam kaže kako je stvarnost nadišla snove. Ovakav život nije očekivao. Kao dvanaestogodišnje dijete ostao je slijep nakon ozlijede na nogometnoj utakmici, no to ga nikako nije spriječilo u uspjehu. I danas voli sport, životinje, jahanje, prirodu, ali i svoje vinograde.

Prošlo je već 18 godina otkako je sa Sarah Brightman otpjevao 'Time to say goodbye' koja je postala planetarni hit te jedan od najprodavanijih singlova svih vremena s čak 12 milijuna kopija i učinila da sve ostalo postane povijest. Od tada tražen je na svim stranama svijeta. Na skorašnjem zagrebačkom koncertu, 29. studenog, s njim će pozornicu podijeliti i 2Cellos. Što nam je otkrio o toj suradnji, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene