Dnevnik gradske cure

Zaigrana vragolanka otkrila od čega boluju današnji muškarci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirana Zagrepčanka Andrea Andrassy zabavlja nas kolumnom 'Dnevnik gradske cure', svojom stand up komedijom uspješno nasmijava ljude širom Europe, a njezine duhovite voditeljske dosjetke u radio eteru ne prolaze nezamijećeno.

Andrea Andrassy sinoć je u Zagrebu predstavila svoju novu knjigu i otkrila od čega boluju današnji muškarci. Pridružio joj se i pisac Hrvoje Šalković koji je sišao s liste najpoželjnijih singl muškaraca - zaljubio se i uskoro će postati otac.

Pogledaj i ovo Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 1 ''Danas bi ga zaljepila...'' Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale: ''Da sam mogla birati giga poster - Alen Vitasović''

Transformacija koju mnogi priželjkuju - ovo je ostvarenje njezina sna!

Izvana obična cura iz susjedstva, a iznutra zaigrana vragolanka. Komičarka Andrea Andrassy simpatije publike osvojila je svojom internet kolumnom ''Dnevnik gradske cure'' koja je sada dobila i svoje ukoričeno izdanje. Ciljana skupina?

'Prije bih rekla cure, ali javilo mi se jako puno frajera koji su kupili knjigu tako da mislim da je ciljana skupina svatko tko želi pustiti mozak na pašu, uživati u knjizi, malo se nasmijati, možda se naživcirati, nikad ne znaš', kaže Andrea.

Sudeći prema dosadašnjim reakcijama ovo bi mogao postati sljedeći domaći bestseller. Andrea je u svoj literarni prvijenac umijesila mahom i sastojke iz vlastite biografije.

'Maksimalno i minimalno. Pazila sam, pazila sam. Neke stvari su se stvarno dogodile, neke nisu. Neke su se malo dogodile, onda sam ih još malo uljepšala tako da ima svega', otkrila je Andrea.

Što je još otkrila ova duhovita, ali i vrlo atraktivna voditeljica, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene