Bit će posebno

Ana Rucner: 'Nosim sa sobom Hrvatsku, ja sam Hrvatica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U timu Bosne i Hercegovine koji će predstavljati ovu zemlju na ovogodišnjem Eurosongu, našla se i jedna Hrvatica. Radi se o uspješnoj violončelistici Ani Rucner.

Ljubav je odvela Deena, Delal, Jalu i Anu Rucner na Eurosong. Ova pjesma predstavljat će susjednu nam zemlju na ovogodišnjem natjecanju za najbolju pjesmu Europe.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Ja sam se još ljetos srela na Pagu sa Deenom i Delal koju sam tad upoznala, pjevačicom i onda smo si ponovno ja bih rekla ušli u kadar jer Deen i ja se poznajemo već 15 godina i dobri smo prijatelj i onda kad sam jednom prilikom koji mjesec kasnije došla u Sarajevo svirati, imala sam svoj koncert, onda mi je Deen došao i rekao da ima jednu super pjesmu i da bi volio da je zajedno napravimo', rekla je Ana.

Eurosong će se održati 14. svibnja u Švedskoj. Iako će nastupati pred milijunima ljudi, kaže kako uzbuđenja nema. 'Ja kao što sam prvi puta dio Eurosonga, nisam znala šta me sve čeka, još uvijek ne razumijem šta me sve čeka, imamo puno sljedećih dva mjeseca nastupa po Europi i svugdje gdje ćemo prezentirat pjesmu', rekla je Ana.

'Nosim sa sobom Hrvatsku, ja sam Hrvatica, inače uvijek promoviram svoju zemlju kao što je logično, gdje god nastupam u svijetu, ovaj put ću biti za BiH. Pitala sam se kako to. Ne znam, glasati ne mogu za sebe, ne mogu za nikog zapravo u ovom slučaju. Bit će posebno'.

Što je još ispričala Ana pogledajte u prilogu IN magazina.
 


 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene