Naša najpoznatija violončelistica nedavno je proglašena i jednom od najljepših hrvatskih glazbenica.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Slika nije dostupna Tako seksi, bez obzira što ona tvrdi suprotno!

Fotografije na kojima je pokazala besprijekornu figuru snimljene u Dubaiju obišle su zemlju.

O pozdravu iz Dubaija koji je slavna glazbenica stavila na svoj privatni internetski profil komentirali su gotovo svi.

Većina se složila kako Ana ima prekrasno tijelo, i što za pokazati, no bilo je i onih koji su joj javno spočitali kako se neprimjereno odjenula za kulturu Ujedinjenih arapskih emirata.

>> Ana objavila vruće fotke - i pokazala savršeno tijelo!

'Ja sam bila na plaži, evo u tih dva tjedna sam imala za sebe možda dva tri sata vremena, onako da se opustim i tad su slike i nastale. Između je bila trka i jurnjava ali uhvatila sam lijepi dan na suncu, skinula se u kupaći kostim, što inače je dozvoljeno u tzv. free zonama koji su u hotelima, naravno da u gradu nisam šetala u kostimu, kratkoj suknji, nego decentno i prilagođeno prostoru u kojem jesam. To dobro znam jer puno putujem i znam kulture raznih gradova, mjesta, običaje, i uvijek se pripremim', tvrdi Ana Rucner.

Svog odličnog tijela se ne srami, dapače. No, znala je Ana kako će time privući i pozornost medija, te kako je to jedan od mogućih načina da skrene pozornost na bitnije stvari, kaže.
'Ja kada nešto dobro radim i kada sam uvjerena da je to dobro, kvalitetno, naravno da se obratim medijima sa željom da to reklamiram. Da, pričam o tome i dobijem prostor koliki dobijem nekad više, nekad manje. Nekad moja priča iz Dubaija zauzme puno više prostora, nego recimo neke stvari koje sam tamo radila, a nisam priliku imala ni rećI što sam tamo radila', zaključila je Rucner.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook