Vrijedna ljepotica

Nije joj nimalo lako: Budim se u 4:30

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Majhenić svestrana je žena. Glumi i radi na radiju, no nije lako stići sve obveze.

Zgodna glumica iz "Zlatnih dvora", Ana Majhenić, najnoviji je dodatak hit seriji. Gostovala je stoga u emisiji "Petkom s Petkom", gdje je otkrila ponešto o svojoj ulozi i angažmanu u seriji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

"Najveći izazov mi je bio sletjeti u tako uigranu ekipu serije, ali tamo je toliko dobro da nema nikakvog zamora u ekipi. Super su me prihvatili, baš mi je predivno", otkrila je lijepa Majhenić. Budući da je i radijska voditeljica, Ana ovih dana mora ustajati jako rano da bi obavila se što mora. "Budim se u 4:30", otkrila je glumica.

Budući da je u emisiji gostovao i "Slavonia Band", promovirajući svoj novi album, Ana je i zapjevala. Da ne bi dečki ostali bez izazova, ljubitelji mesa morali su pojesti vegetarijansku salamu! Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene