Ana Majhenić svestrana je žena. Glumi i radi na radiju, no nije lako stići sve obveze.


Zgodna glumica iz "Zlatnih dvora", Ana Majhenić, najnoviji je dodatak hit seriji. Gostovala je stoga u emisiji "Petkom s Petkom", gdje je otkrila ponešto o svojoj ulozi i angažmanu u seriji.

Vezani članci In Magazin: Stephan Lupino u Banovini Lupino je odavno našao put do dječjih srca, a sada je opet pokazao svoju skromnost: "Djeci i starijima svi trebamo pomagati! In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine"

"Najveći izazov mi je bio sletjeti u tako uigranu ekipu serije, ali tamo je toliko dobro da nema nikakvog zamora u ekipi. Super su me prihvatili, baš mi je predivno", otkrila je lijepa Majhenić. Budući da je i radijska voditeljica, Ana ovih dana mora ustajati jako rano da bi obavila se što mora. "Budim se u 4:30", otkrila je glumica.

Budući da je u emisiji gostovao i "Slavonia Band", promovirajući svoj novi album, Ana je i zapjevala. Da ne bi dečki ostali bez izazova, ljubitelji mesa morali su pojesti vegetarijansku salamu! Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.