Pozdravila se od skijaških terena, preselila u Švicarsku, udala za svoju veliku ljubav, a kao kruna svega rodila im se kćerkica. Detalje iz novog poglavlja života Ana Jelušić otkriva samo za In Magazin.

Galerija


Život naše najmlađe olimpijke Ane Jelušić Black, koju su nerijetko proglašavali nasljednicom Janice Kostelić, okrenuo se naglavačke.

Vezani članci Epidemiološke maske s uzorkom - 2 Poštujte obvezu nošenja maski, ali budite i fashion: Kako su zaštitne maske za lice postale modni trend? Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

Pozdravila se od skijaških terena, preselila u Švicarsku, udala za ljubav svog života, a kao kruna svega rodila im se voljena kćerkica. Detalje iz novog poglavlja svog života otkriva samo za In Magazin.

Stranica profesionalnog sporta za Anu Jelušić Black odavno je okrenuta. I taj dio života joj ne nedostaje.

"Neki put kad gledam utrke ne mogu zamisliti da sam se i ja time bavila. S druge strane, imam sreću da i dalje blisko surađujem sa sportašima i sa sportskim organizacijama tako da nisam izgubila kompletno kontakt s tim svijetom i taj balans mi sasvim paše", priznaje Ana.

Ana radi kao konzultant u PR agenciji. Živi u Švicarskoj, gdje je rodila kćerkicu Ninu. Ove godine Ana će proslaviti i četiri godine braka s Kanađaninom Travisom Blackom.

"Navikli smo se , gore smo se upoznali, gore nas vežu psolovne obaveze i što se uvijek šalimo jest da je Švicarska dovoljno neutralna da se naše obitelji ne mogu previše buniti. Nismo na pola puta, ali nismo ni tu ni tamo, pa su se svi pomirili s time", kroz smijeh ističe bivša skijašica.

Što je još otkrila o suprugu i kćerkici, ali i izmjenjivanju roditeljskih savjeta s bivšom kolegicom Janicom Kostelić saznajte u našem videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.