Sve su nam pokazale!

Raspričale se o najdražem modnom dodatku: Što poznate Dalmatinke kriju u svojim torbicama?

Andrea Šušnjara (Foto: IN Magazin) Andrea Šušnjara (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: IN Magazin) Andrea Šušnjara (Foto: IN Magazin) Torbice (Foto: IN MAGAZIN) +0 Marija Perić (Foto: IN Magazin) Galerija

Najdraži modni dodatak većine žena su torbice. Velike, male, šarene ili jednobojne - nije važno, važno je to da sve što im je potrebno stane u njih. Što poznate Dalmatinke kriju u svojim torbicama, kako se Andrea Šušnjara suočila s paparazzima te koja je to ovisnost pjevačice Žanamari Perčić, doznao je naš Hrvoje Krolo.

Kaže se da je torbica najbolja prijateljica svake žene. A kad ih se nađe na jednom mjestu toliko mnogo, možemo očekivati da će pripadnice ljepšeg spola biti više no raspoložene za priču o ovom njima tako dragom modnom dodatku.

"Ne znamo im broja, boja, jednostavno smo kao u jednom ženskom raju barem na nekoliko sati. Volim malo komotnije, može to biti velika, srednja, mala, ali premala – ne bi hvala", kaže nam Renata Lovrinčević-Buljan, fitness trenerica. 

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić - 2 ''Mom čoviku...'' Splitska glumica za ovako emotivnu čestitku ima poseban povod: ''Kako je lijepo vidjeti da netko ljubav gleda na ovakav način''

Andrea Šušnjara vrlo je komplicirana kad je riječ o torbicama. 

''Imam ih, naravno, najmanje 50 i uvijek mi prve upadnu u oko sve nekakve šarene, otkačene, lude. Na kraju se dogodi da nosim jednu te istu dok se ne raspadne. Torbica mi služi i kao jastuk ili kušin kad sam u kombiju. Obavezno mi je ona ovako ispod glave i ova je idealna jer se neće šporkat od pudera jer nije mat pa je mogu prebrisat i to je to", otkrila nam je pjevačica Andrea Šušnjara. 

Ana Gruica voli velike torbe. 

''Često mi svašta nešto treba pa uvaljujem u te torbe, prije su se znale naći i pelene, vlažne maramice i svašta se tu nosi, ali u principu se trudim da mi bude uredna torba'', kaže nam Ana.

Velika, srednja ili mala – za svačiji ukus po nešto. No nas je ipak zanimalo što to poznate dame kriju u svojim torbicama, a što su nam otkrile, pogledajte u našem videoprilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene