Alka Vuica otkrila je i kako to njezin dečko bježi od matičara.


Vruće ljetne fotografije s bazena Alka Vuica snimila je u jednoj od najskupljih vila na Jadranu. Ondje se nije odmarala, već je snimila spot za novu pjesmu Istanbul. Vrući tekst bio je dobar povod za žensku ljubavnu ćakulu pa nam je otkrila kako održati strast u vezi, je li zbog ljubavi pila sedative te zašto je odustala od svadbe.

Vezani članci Suzana Štimac i Damir Milačić Bivša supruga Igora Štimca godinama je trpjela njegove prevare, a sreću je pronašla s markantnim košarkašem Alka Vuica Od Josipe Lisac do Tajči: Iz kreativnog pera ove autorice proizašli su najveći ljubavni hitovi

''Mislim da se oko veze treba uvijek truditi i da se čovjek nikada ne smije previše opustiti i ljubav ne smije postati rutina. Uvijek su potrebna neka iznenađenja. Koliko god žene misle da samo njima treba, treba i muškarcima pažnje. Nikada na odmet i nikada dovoljno'', kazala je Alka.

Alkina nova pjesma Istanbul spremna je za osvajanje glazbenih ljestvica, a ujedno je najavni singl za novi album. Osebujna glazbenica i ovog je puta napisala sebi svojstvene stihove.

''Nisam zbog ljubavi pila sedative, ali sam jako puno pušila i znala popiti previše vina zbog bolne ljubavi pišući tužne pjesme. Postoje strastvene ljubavi, manje strastvene, ali ne može se veza bazirati samo na strasti. Takve su veze kratkotrajne, one znaju biti i divlje i lude, ali ne može to potrajati predugo. To je čak i prebolno. Bolje je kad se pretvori u ljubav i u neku mirnoću'', ističe Alka Vuica.

I premda kažu da se najbolja djela rađaju iz tuge, čini se kako mirno more dobro utječe na Alku. Pogotovo daleke destinacije, na koje putuje u društvu svojeg partnera. No od najavljene svadbe, čini se, neće biti ništa.

''Neće, ja mislim da neće. Bila je neka ideja o svadbi, ali mislim da smo odustali od svadbe. On se nije dao ni ja se nisam dala, mislim da je to i neki strah. Bojimo se da nešto ne pokvarimo. Neki je dogovor da ćemo se vjenčati kad odemo opet na Kubu, ali vidim da izbjegava taj odlazak na Kubu'', prepričava pjevačica.

Premda su svadbena zvona zasad utihnula, kada bi trebala birati između karijere ili bogate udaje, izbor ne bi bio težak.

''Ja mislim da je uvijek bolje bogato se udati jer na karijeru onda možeš lakše računati'', iskrena je bila Alka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.