Već tada?

Alen Vitasović nam priznao nešto što nitko o njemu nije znao: "Bilo je to prije pet godina"

Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović - 1 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Božidarka Matija Čerina i Alen Vitasović - 2 Božidarka Matija Čerina i Alen Vitasović - 3 Božidarka Matija Čerina i Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović - 3 Alen Vitasović - 1 +0 Alen Vitasović - 2 Galerija

Alen Vitasović osmi je put nastupio na Dori i oduševio publiku. Zašto je još jednom odlučio okušati sreću na opatijskoj pozornici te kako je došlo do dueta s Riječankom Božidarkom Matijom Čerinom? Našoj Anji Beneti pjevač je otkrio i koliko je dugo rastavljen od supruge , ali i razmišlja li da ljubav ponovo pusti u život.

Da se zatere, odnosno da se ne zaborave naši običaji i bogata tradicija - misao je vodilja koja je Alena Vitasovića još jednom vratila na Doru. Ovog puta u duetu s Riječankom Božidarkom Matijom Čerinom.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović Jedan je Alen! Alen Vitasović se oglasio nakon teškog oboljenja, evo kako se osjeća nakon svega: "Drži se, svi smo uz tebe!"

"Na Doru smo išli da pobjedimo i da idemo u Rotterdam, ali eto tako je ispalo, četvrto mjesto publike. Jedan veliki rezultat za nas, jedino što nas je žiri pokopao, to mi nije jasno, pošto je pjesma bila među najkvalitetnijima na Dori", izjavio je Alen.

Ideja o duetu rodila se neplanirano kad je Alen čuo Matijin glas na demo snimci koju mu je donio autor.

"Kad sam bila mala ja sam Alena slušala jer moja sestra je bila veliki fan i doživjela sam njegove koncerte i gledala tu euforiju žena. I sad na kraju ispadne da on želi pjevat s tobom. Prvo misliš netko te zeza, a drugo ne možeš odbiti Alena Vitasovića", rekla nam je Matija.

Alenov i Matijin nastup, u stiliziranim kostimima, dodatno su stasom, ali i glasom uveličale četiri dame -poznate Rožice Primorsko goranske županije. Pazilo se kažu na svaki detalj. Jedino Alenova koreografija, šali se poznati Istirijan u ovom modernom etno techno komadu nije bila nimalo zahtjevna.

Iako su, u međuvremenu, odrasle djevojčice od kojih mu je poštar devedesetih u vrećama donosio pisma, njegovi bezvremenski hitovi nemaju rok trajanja. Za njegove koncerte uvijek se traži karta više.

"Te curice koje su me 90-ih jako voljele, sada su mame ovima koje me sad vole. Mama je prenijela na kćer, i dolaze zajedno na moje koncerte", otkrio nam je pjevač.

Promijenio se, priznaje nam, i njegov bračni status o kojem se već godinama u medijima vodi polemika.

"Rastavio sam se prije pet godina. Nitko nije znao, ni prvi ni zadnji, neki se rastavljaju tri puta, žene se pet puta", priznao nam je.

S bivšom suprugom ostao je u korektnim odnosima, a razmišlja li da ljubav ponovno pusti u život.

Ako se dogodi ljubav, neka sreća, nešto lijepo, nek se dogodi", zaključio je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 Gdje je nestala Lana?! Sve faze ove šokantne transformacije donosi Backstage s Miom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene