'TO NAS UČVRŠĆUJE'

I ON JE U CRKVI PRONAŠAO SPAS Ne čude ga napadi na Blanku Vlašić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač se javno osvrnuo na sve učestalije napade javnosti na estradna lica koja progovaraju o vjeri.

Netom oženjeni Alan Hržica vratio se s bračnog putovanja. Iako je od prvog susreta do oltara prošlo manje od godine i pol, Alan Hržica je jednostavno znao da je Rikarda Obradović žena njegova života te brak s njom, iako se dogodio vrlo brzo, shvaća itekako ozbiljno.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

'Danas se stalno spominje da je brak samo papir. Za nas je daleko od toga i iznad toga i napravili smo dobru pripremu i borit ćemo se do zadnje kapi krvi da to uspije', kaže pjevač koji se sa svojom dragom upravo vratio iz Grčke s bračnog putovanja.

'Specijalnih iznenađenja nije bilo osim odmor koji nam je trebao i zaista prekrasno je bilo. Nikada neću zaboraviti taj odmor', otkrio je pjevač koji se nakon vjenčanja nada i proširenju obitelji.

 

A photo posted by Songwriter, singer, artist... (@alanhrzica) on

 'Mi smo otvoreni tome od prvoga dana, što Bog da i koliko da tako će i biti', kaže Alan i dodaje da bi ga curica zasigurno osvojila na prvu iako nema ništa protiv ni da dobiju dječaka.

Alan je u vjeri i crkvi našao spas i mir te već dugo javno svjedoči svoju vjeru i napadi mu nisu strani pa ga ni ne čudi ovaj posljednji usmjeren protiv Blanke Vlašić.

'To je zanimljivo kako smo mi Hrvatska katolička zemlja i toliko osude na račun toga što netko javno prizna vjeru, ali mislim da nas to samo učvršćuje, a to je i ono što piše u svetom pismu da ćemo biti proganjani samo se obistinjuju te riječi svetog pisma, govori Hržica.

Kaže kako ima istine u onome ''što te ne ubije, ojača te''.

Više o ljubavnoj priči Alana Hržice saznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene