Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač se javno osvrnuo na sve učestalije napade javnosti na estradna lica koja progovaraju o vjeri.


Netom oženjeni Alan Hržica vratio se s bračnog putovanja. Iako je od prvog susreta do oltara prošlo manje od godine i pol, Alan Hržica je jednostavno znao da je Rikarda Obradović žena njegova života te brak s njom, iako se dogodio vrlo brzo, shvaća itekako ozbiljno.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o detaljima 15 godina dugog poznanstva s Majom Šuput: ''Ima nešto na što sam najponosniji u životu'' Uskrsno misno slavlje u katedrali sv. Stošije - 4 Uskrsno slavlje diljem Hrvatske: ''Želim sve najbolje, puno sreće zdravlja i mira, da budu u malom krugu velikih ljudi''

'Danas se stalno spominje da je brak samo papir. Za nas je daleko od toga i iznad toga i napravili smo dobru pripremu i borit ćemo se do zadnje kapi krvi da to uspije', kaže pjevač koji se sa svojom dragom upravo vratio iz Grčke s bračnog putovanja.

'Specijalnih iznenađenja nije bilo osim odmor koji nam je trebao i zaista prekrasno je bilo. Nikada neću zaboraviti taj odmor', otkrio je pjevač koji se nakon vjenčanja nada i proširenju obitelji.

 'Mi smo otvoreni tome od prvoga dana, što Bog da i koliko da tako će i biti', kaže Alan i dodaje da bi ga curica zasigurno osvojila na prvu iako nema ništa protiv ni da dobiju dječaka.

Alan je u vjeri i crkvi našao spas i mir te već dugo javno svjedoči svoju vjeru i napadi mu nisu strani pa ga ni ne čudi ovaj posljednji usmjeren protiv Blanke Vlašić.

'To je zanimljivo kako smo mi Hrvatska katolička zemlja i toliko osude na račun toga što netko javno prizna vjeru, ali mislim da nas to samo učvršćuje, a to je i ono što piše u svetom pismu da ćemo biti proganjani samo se obistinjuju te riječi svetog pisma, govori Hržica.

Kaže kako ima istine u onome ''što te ne ubije, ojača te''.

Više o ljubavnoj priči Alana Hržice saznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.