Obožava ga

U čijem je to zagrljaju domaći pjevač?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaći pjevač i dalje je prava senzacija...

Prijateljice kažu da je Vlasta Krivec najveća obožavateljica Gorana Karana. Ova frizerka koja predaje u obrtničkoj  školi toliko je zaludila društvo da se pjesme omiljenog pjevača puštaju čak i na satovima aerobika.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara što je novo kod naših pjevača? Andrea Šušnjara sasvim iskreno progovorila o udaji, a emotivna Zorica Kondža se prisjetila prijatelja Ćubija!

Zato nije bilo druge već da voditelj Dalibor Petko dovede Karana u Samobor ne bi li upoznao svoju najveću obožavateljicu. 'Da li je to moguće', rekla je uzbuđena Vlasta koja nije mogla vjerovati vlastitim očima da je ispred nje omiljeni pjevač.

Neda Arnerić o braku, izletu u politiku i nezaboravnim ulogama – Dugo me pratila rečenica 'I tata bi sine'

'Sad smo dobili materijala za priču za sljedećih pet godina', poručila je prijateljica Dubravka Šurbek koja se dosjetila ideje i poslala  pismo na Novu TV. Da je Karan  dao sve od sebe, pokazao je kad je poveo sat aerobika, a nakon dužeg vremena našao je i frizerku kojoj će povjeriti svoju dugačku kosu.

Više pogledajte u videu novog izdanja rubrike Petkom s Petkom, a ako i vi želite nekome prirediti iznenađenje pišite na mail petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene