Napetost između Tomislava i Damira i dalje raste.


Nakon par burnih svađa te prospavane noći u kućici za sluge, Damir je odlučio da više neće pričati s Tomislavom, kojemu pak nije bilo jasno otkud takva promjena. Dok je Damir prijepodne provodio šetajući po farmi i upijajući zrake sunca, Tomislav je hodao za njim i ispitivao ga zašto ne želi pričati s njim. „Je li se ljutiš ti na mene? Reci mi sad iskreno, nemoj okretat glavu i biti dijete!“, priupitao ga je Tomislav, a Damir mu je dao kratak odgovor: „Ne mogu pričati s tobom više. Ne da mi se.“

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

„Reci mi što sam ti ružno rekao? Ti si meni rekao da ćeš mi šamar opaliti, a jesam li ja tebi ikada to rekao?“, inzistirao je Tomislav na odgovoru, a potom mu je Damir poručio: „Ne možeš biti sa mnom dobar i onda me zafrkavati!“ Tomislav je još dodao da bi nakon što izađu s farme mogli biti jako dobri prijatelji, no Damir se nije složio s njim i još jedanput mu dao do znanja da se ne želi družiti s njim. „Ne mogu se družiti s osobom koja mijenja mišljenje iz sekunde u sekundu. Ne možeš se tako ponašati bezobrazno!“ objasnio je. “Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

U daljnjem razgovoru Tomislav mu je kazao da mu jedini on nije okrenuo leđa i da svi farmeri pričaju protiv njega, no Damir je ostao ustrajan u svom naumu. Objasnio mu je i kako u nekim situacijama se samo okrenuo od farmera jer nije želio ulaziti u sukobe. „Možda sam pogriješio!“, zaključio je Damir razgovor.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Hoće li Damir i dalje ostati ustrajan u svom pokušaju ignoriranja Tomislava ili će ova dva farmera sklopiti primirje, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.