vrele noći među plahtama

VIDEO Zaboravite porniće - Ovi filmovi garantiraju akciju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad vas djevojka sljedeći put pozove da zajedno pogledate neku romantičnu komediju, razmislite dvaput prije nego što je odbijete...

Seks, kao i ljubav općenito, u stvarnosti izgledaju potpuno drugačije nego na filmskom platnu, no daleko od toga da neke filmske scene seksa nisu inspirirale brojne vrele noći. Iako muškarci nisu veliki ljubitelji romantičnih komedija te ih uglavnom gledaju zato što su ih na to nagovorile djevojke, postoji dosta razloga zbog kojih bi se s vremena na vrijeme trebali upustiti u tako nešto. Uostalom, u takvim filmovima ima seksa koliko hoćete.

Pogledaj i ovo showbuzz da brže prođe vrijeme Danas su već klasici: Uz ovih pet romantičnih komedija bar ćete kratko zaboraviti na sve što se događa

Seks scene koje se UVIJEK događaju na filmu - nikada u stvarnosti

Telegraf donosi top 10 scena seksa iz romantičnih komedija koje će vas, možda, i inspirirati za neku sljedeću akciju među plahtama...

Cruel Intentions

Nakon što jedna dobrica odluči pokloniti svoju nevinost zločestom dečku Sebastianu, za nju se sve počinje mijenjati. Iz zločestog dečka on postaje beskrajno zaljubljen muškarac, a to u njemu budi samo ono najbolje. Scenarij je vjerojatniji na filmu nego u stvarnosti, no ipak je dosta romantičan.

Basic Instinct

Iako ova priča nije niti ljubavna niti romantična, ona demonstrira snagu ženskog seksepila i zavođenja, a scena sa Sharon Stone glasi za jednu od najslavnijih filmskih scena.

The Spectacular Now

Ovaj film sadrži jednu od najrealističnijih scena gubitka nevinosti, gdje do izražaja dolaze neugodnost i nespretnost mladih ljubavnika.

American Pie

Tara Reid, koja glumi Vicky, ljuti se na svog dečka Kevina, koji joj se pokušava iskupiti tako da se svojski trudi dovesti je do orgazma. Konačno Kevin zna što radi, iako im je prijetio najgori mogući završetak seksa ikad.

La Vie d' Adele (iliti 'Blue is the Warmest Color')

Film je osvojio nagradu na festivalu u Cannesu, a glasi za jednu od najtoplijih ljubavnih priča ikad prikazanih na filmskom platnu. Adele upoznaje djevojku Emu te se tada njezin život u potpunosti mijenja. S Emom upoznaje strast i pravi seksualni užitak.

Love & Basketball

Prikaz dvoje tinjedžera i njihovih ljubavnih početaka osvojit će vas na prvu.

Secretary

Ovaj film je preteča danas planetarno popularnih knjige i filma '50 nijansi sive', a neki tvrde i da ima puno bolji prikaz odnosa sa sado-mazo komponentom.

Titanic

Za mnoge je ovaj film oličenje romantike. Film također sadrži i tragični završetak, što je tipičan primjer holivudske fatalne ljubavi.

The Notebook

Ona je brbljava, stidljiva, a on jako šutljiv. No jedno izgovoreno 'volim te' sve će promijeniti...

Coming Home

Priča invalida iz Vijetnama i Jane Fonde, koja svoj prvi orgazam doživi upravo s njim, jedna je od neobičnih filmskih ljubavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene