Dovoljno je reći samo njezino ime – mnogi muškarci već su pali u trans. Olivia Wilde zvijezda je filma 'Third Person' za koji se potpuno obnažila...


Film 'Third Person' garantira puno akcije, drame, ali i golotinje. Za to se pobrinula glumica Olivia Wilde koja je pokazala svoju golu pozadinu.

Olivia Wilde: 'Proganjala sam svog zaručnika pola godine, nije htio uzeti ni moj broj'

Vezani članci Cameron Diaz Nakon što je u 48. godini dobila prvo dijete, promijenila je imidž i uživa daleko od svjetla reflektora Lily Rose Depp Kći poznatog glumca na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak

Naravno, ona je vrhunski utjelovila svoj lik, no njezino tijelo ipak je došlo u prvi plan. Olivia trenutno odbrojava do rođenja svojeg prvog djeteta, a no scene su snimljene prije nego li je beba i bila u planu. Osim nje, u filmu glumi i slavni glumac Liam Neeson, Mila Kunis i James Franco.

Film prati tri ljubavne priče iz Pariza, Rima i New Yorka. Neeson u filmu napusti svoju suprugu koju tumači Kim Basinger, te se upušta se u romantičnu vezu sa Olivijom s kojom je i snimio nekoliko provokativnih scena u kojima je glumica potpuno gola.

Iako je provokacija garancija pažnje, film nije baš najbolje prošao kod kritike. Film je  debitirao na festivalu u Torontu, no svečana premijera u Americi nije održana što objašnjava činjenicu da je trailer na japanskom jeziku. Usprkos tome, lijepa Olivia je zabilježena u golišavom izdanju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook