Pamela Anderson danas slavi, vjerovali ili ne, 51. rođendan.

Galerija


Najpoznatija plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan.

Vezani članci Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: Instagram) Opet zajedno: Seks bomba 90-ih obnovila vezu s 33-godišnjim nogometašem Eva Longoria (Foto: Getty Images) Poslije dva propala braka izgubila je vjeru u ljubav, ali onda se pojavio on i preokrenuo joj cijeli život

Naravno, radi se o legendarnoj Pameli Anderson koju je proslavio crveni jednodijelni kupaći kojim je ponosno isticala glavne tjelesne atribute u nekad megapopularnoj seriji "Spasilačka služba".

Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Pamela Anderson (Foto: Profimedia)

Prsata ljepotica tada je očarala i muški i ženski dio publike, a to radi i danas jer je još uvijek rado viđena gošća na stranicama poznatih muških časopisa koji se zasigurno slažu s nama kako Pamela još uvijek ima "ono nešto".

Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia)
Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia)

Osim po zanosnim oblinama i golišavim fotografijama, glumica je poznata i po burnom ljubavnom životu, a nekako je uvijek završavala sa "zločestim" dečkima.

Nakon rokera Tommyja Leeja s kojim je u braku provela 3 godine, ali i snimila porno uradak, Pamela se 2006. vjenčala s još jednim rokerom, Kidom Rockom no brak je potrajao svega godinu dana.

Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty)
Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty)

Pamela Anderson Kid Rock (Foto: Getty)
Pamela Anderson Kid Rock (Foto: Getty)

Za trećeg supruga, profesionalnog pokeraša Ricka Salomona udavala se dva puta, a treću sreću nisu iskušavali. Inače, dotični je poznat po tome što je hodao s brojnim slavnim damama, među kojima su i starleta Paris Hilton te glumica Shannen Doherty.

Pamela Anderson Rick Salomon (Foto: Getty)
Pamela Anderson Rick Salomon (Foto: Getty)

Pamela je i ponosna majka dvojice sinova koje je dobila u braku s Tommyjem, Brandona i Dylana, a trenutno ljubi francuskog nogometaša Adila Ramija.