Božica ljepote

Ronaldo ju pustio, Bradley osvojio: Prelijepa Ruskinja savršenom pozadinom podiže temperaturu na Instagramu

Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Instagram) Galerija

Irina Shayk zasluženo se smatra jednom od najljepših žena svijeta.

Irina Shayk ponovno je u središtu pozornosti.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Kakva ljubav! Nakon prekida sa seksi manekenkom slavni glumac posvetio se najbitnijoj osobi u svom životu

32-godišnja ruska manekenka Irina Shayk prošlog je ljeta postala ponosna mama djevojčice Lee De Seine koju je dobila sa zaručnikom, holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom.

Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Par je zajedno od 2015. godine, a golupčići baš nikada ne govore o svom odnosu niti objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. No anđelica Victoria's Secreta često na svojim profilima podiže temperaturu golišavim fotkama na kojima se hvali besprijekornom linijom, po kojoj je itekako poznata.

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Par često odlazi zajedno na egzotična putovanja, a Bradley nema problema s fotografiranjem svoje prelijepe zaručnice, čije duge noge i utegnuto tijelo izazivaju zavist. No ovoga puta se nije radilo o romantičnom, već o poslovnom putovanju, a koliko smo shvatili, radi se o snimanju modne kampanje za kupaće kostime plavokose "anđelice" Candice Swanepoel.

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Tako je prije nekoliko sati Irina na Instagramu podijelila fotografiju svoje pozadine na nepoznatoj, sunčanoj lokaciji u rozom bikiniju, a tu je i fotografija iz plićaka u jednodijelnom, bijelom kupaćem u kojem je njezina pozadina ponovno vodila glavnu riječ.

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Podsjetimo, Irina se vratila poslu ubrzo nakon poroda, što je uobičajena praksa među slavnim damama.

No u svim čarima prelijepe Ruskinje uživa samo Bradley, koji je na tom mjestu zamijenio nogometaša Cristiana Ronalda. Nogometaš je manekenku ljubio pet godina, iako se čitavo vrijeme šuškalo da je to sve bila laž kako bi se sakrilo da je on homoseksualac. Irina nikada nije komentirala takve napise, kao ni to kada će ona i holivudski zavodnik pred oltar.

Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Koliko čuvaju svoju intimu, možda su to već obavili, a da mi ne znamo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene