U sklopu programa 'Zvijezde pod zvijezdama' na Vala plaži hotela Dubrovnik Palace koncert održao Tedi Spalato.


Spalatov dalmatinski temperament izvrsno se uklopio u ambijent Vala plaže gdje je, među hridima i pogledom na morske pučine, njegov vokal došao do punog izražaja.

Humanitarni koncert Gabi Novak i Arsena Dedića 'Korak u život' okupio mnoge goste

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno: Bryan Ferry prije nastupa u Dubrovniku! Slika nije dostupna Kubanski ritmovi za najvatreniju atmosferu 'Zvijezda pod zvijezdama'

Splitski kantautor dalmatinske zabavne glazbe, oduševio je svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, te su svi posjetitelji u zvjezdanoj noći na plaži luksuznog Hotela Dubrovnik Palace uživali u romantičnom glazbenom doživljaju. Na repertoaru se sinoć pronašle brojne pjesme iz njegove karijere, one autorske poput 'Sve ću preživit', 'Kao da se vrime', 'More snova' ali i brojne druge pjesme i hitove koje je napisao za svoje kolege.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program 'Zvijezde pod zvijezdama' namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik. Kako je bilo, pogledajte u našoj galeriji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook