Posebna vibra

Zsa Zsa ima novi singl ''Sve što hoću'' koji nije nimalo lako izbaciti iz glave

Zsa Zsa ( Foto: Instagram) Zsa Zsa ( Foto: Instagram) Foto: Instagram

Zsa Zsa je predstavila svoju novu pjesmu ''Sve što hoću''.

Zsa Zsa je objavila novi singl ''Sve što hoću“ kojim ponovno podiže standarde glazbene produkcije u Hrvatskoj. Nakon hitova ''Sve u meni se budi“, ''Kada budemo sami“, ''Tragom tvojih tragova“ i ''Pruži mi ruku“ kojima je počela strelovit uspon na vrh glazbene scene, ova mlada i po mnogočemu posebna glazbenica, novim singlom najavljuje i skoro objavljivanje svog prvog albuma pod diskografskim okriljem Rubikon Sound Factorya koji svi ljubitelji njenog prepoznatljivog vokala jedva čekaju.

Pogledaj i ovo Zsa Zsa "Otišla tiho, u snu..." Naša pjevačica podijelila vijest o tužnom gubitku u obitelji, njezine riječi sve su rasplakale: "Znam da se napokon odmara"

Da pobjednički tim ne treba mijenjati Zsa Zsa dobro zna pa je autorskom dvojcu Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli dala odriješene ruke da tekstom, melodijom i produkcijom uzdrmaju publiku željnu moderne urbane glazbe.

''Ova pjesma sjajno opisuje moje osjećaje u ovoj fazi života i ono što mi se trenutno događa. Ništa mi nije palo s neba, dugo i predano sam radila da bih sada napokon mogla reći da sam zadovoljna putem kojim idem i da sve sjeda na svoje mjesto. Okupila sam genijalnu ekipu s kojom se odlično slažem, snimamo kvalitetne pjesme, ne brzamo i rezultati se vide. Ponosna sam na svoj bend s kojim dijelim tu posebnu vibru koja je na koncertima skoro pa opipljiva. Osjećam da najbolje tek dolazi i veselim se svakom novom danu!“ kaže simpatična Zsa Zsa o novoj pjesmi za koju je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Ova je godina za Zsa Zsu počela obećavajuće jer je njena pjesma ''Pruži mi ruku“ ušla u finale nagrade publike Cesarica i osvojila nagradu za hit mjeseca lipnja 2018. godine.

Nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu, priznanja HDU-a za najemitiraniju pjesmu godine, nominacije za Porin i Cesaricu, jasno je da Zsa Zsu nagrade ne zaobilaze, a ta spoznaja čini ju sretnom i spremnom na postavljanje još većih zahtjeva prema samoj sebi jer ova djevojka odavno zna što hoće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene