Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncert Zoran Predin Quartetta se održao u zagrebačkom VIP clubu, a mogli ste ga UŽIVO pratiti na našem portalu Dnevnik.hr.


Zoran Predin Quartett, koji uz Zorana čine Robert Pikl (gitara), Goran Krmac (tuba) i Janez Dovč ( harmonika), u Zagreb je stigao uoči koncerta u Cankarjevom domu u Ljubljani te odličnog koncerta u splitskom Gradskom kazalištu lutaka prije nekoliko dana.

Vezani članci Nevrijeme u Zagrebu VIDEO Na jugu kupanje u moru, na kopnu u kiši: Zagreb pogodilo nevrijeme, padala je i tuča Still Corners Optimizam je u zraku, koncerti se polako vraćaju u grad: Britanska glazbena fantazija na jesen stiže u Zagreb!

Predin sa svojim glazbenicima u Zagreb došao  već u petak kad je povodom Dana žena održao prvi koncert.

Glazbeni program Zoran Predin Quartetta atraktivna je kombinacija Zoranovog 'željeznog repertoara' (Praslovan, Čekaj me ), novih pjesama (Rumba Čarolija, Kosa boje srebra - Margita) i covera vrlo poznatih pjesama za koje Zoran kaže da mu je žao što ih nije sam napisao (Te noći kad umrem, Plavi safir ). 

Nesvakidašnja kombinacija gitare, harmonike i tube, uobličena u gypsy swing, nadograđena etno elementima i elektronskim ritmovima, kao Les Négress Vertes i Gotan Project. Naravno, tu su i Zoranove duhovite najave pjesama, koje su zapravo mali stand-up biseri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook