Beogradski pjevač Željko Joksimović, jedna od najvećih zvijezda u regiji i miljenik žena, nakon tri godine ponovno dolazi u zagrebačku Arenu, a spektakularan koncert u organizaciji Star produkcije održat će se 15. veljače, 2019. godine.

Galerija


Željko Joksimović u zagrebačkoj Areni nastupit će 15. veljače. 2019. godine, tri godine nakon što je posljednji put rasprodao najveću hrvatsku dvoranu

Vezani članci Peđa Grbin SDP raspustio organizacije u Zagrebu i Slavonskom Brodu: "Ako želimo mijenjati Hrvatsku, moramo prvo promijeniti sebe" Željko Joksimović (Foto: PR) Uoči zagrebačkog koncerta Željko Joksimović objavio novu pjesmu i spot

"Moj odnos s hrvatskom publikom je divan. Volim ondje nastupati jer Hrvati vole moju glazbu i zaista se kod vas dobro osjećam. Zato jedva čekam ponovno tamo nastupiti", kaže Željko.

"Super je osjećaj pjevati pred više od deset tisuća ljudi. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni jer bit će to nezaboravna večer", najavio je.

Ovo mu neće biti prvi koncert u našoj najvećoj dvorani, no sudeći prema dosadašnjim koncertima Željko će i ovaj put napraviti glazbeni spektakl.

Joksimović je do sada objavio šest albuma i osim što izvanredno pjeva, svira više od deset instrumenata te također potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Osim publike u regiji jednako ga voli i ona europska i to još od 2004. godine kada je nastupio na Eurosongu s pjesmom "Lane moje" i osvojio drugo mjesto.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim www.eventim.hr . 

Odijelom potpalio glasine: Za ovog markantnog Škota šuška se da je novi James Bond

Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića na Mirogoju: Kolege se od glumačkog velikana opraštaju u suzama

Najneugodniji trenutak Zlatnih globusa: Nicole Kidman zvijezdi večeri okrenula leđa