Pred nama je spektakl najveće balkanske pop zvijezde.


Željko Joksimović sutra će zapjevati pred prepunom Arenom Zagreb jer su sve ulaznice za njegov valentinovski koncertni spektakl rasprodane! Da se najsjajnija zvijezda cijele regije i Zagreb vole javno odavno je poznato, a najbolji dokaz tome su oko 20.000 obožavatelja koji su uspjeli ugrabiti svoju ulaznicu i sutra će uglas pjevati najveće Željkove hitove, među kojima je i najnoviji singl Olovni vojnik. Spot za ovu baladu bit će premijerno prikazan na video zidovima najveće zagrebačke pozornice pa će tako upravo hrvatska publika imati priliku prva uživati u atraktivnim kadrovima Maldiva.

Vezani članci Željko Joksimović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) Željko Joksimović: Ponosan sam što su moje pjesme slušane i aktualne i nakon toliko vremena Goran Bogdan (Foto: Instagram) Naš slavni glumac utjelovit će jednog od najvećih boema ovih prostora: "On može prikazati takvu ličnost"

No, tu iznenađenjima za obožavatelje nije kraj! Iako je, naime prodano oko 20.000 ulaznica, odnosno cijeli predviđeni kontingent, na svim se prodajnim mjestima traži karta više pa su organizatori odlučili razveseliti one koji do ovog najtraženijeg papirića nisu uspjeli doći – danas će u prodaju biti pušteno dodatnih 100 ulaznica.

„Izuzetno nas raduje veliki interes publike za koncert iz cijele regije koji ne jenjava od prve najave zagrebačkog koncerta pa nas rasprodana Arena Zagreb zapravo i ne iznenađuje. Iako je cjelokupni predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupovinu ulaznica čekali zadnji čas pa ćemo danas u prodaju pustiti dodatnih 100 za parter. Željko Joksimović ovime je potvrdio svoj status najveće zvijezde u regiji, a Star Produkcija ponosan je hrvatski organizator spektakla kojim će na najbolji mogući način uljepšati Valentinovo brojnim Željkovim obožavateljima“, izjavio je organizator i producent Alen Ključe.

Željko Joksimović na sutrašnjem će koncertu zapjevati neke od svojih najljepših ljubavnih pjesama, promovirati svoj posljednji studijski album Željko Joksimović s kojim je dosegao vrhunac u profesionalnoj karijeri kao skladatelj i izvođač te podsjetiti na uspješnice koncepta Balkan Bazaar.