Karizmatični glazbenik

Željko Joksimović: Ponosan sam što su moje pjesme slušane i aktualne i nakon toliko vremena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugogodišnja karijera i nevjerojatna karizma koju Željko Joksimović posjeduje čine ga jedinstvenim na pozornici, a ususret nastupu u Varaždinu otkrio je nekoliko sitnica o sebi.

Još je malo ostalo do najromantičnijeg dana u godini – Valentinova, a glazbenik Željko Joksimović, čije stihove prati ljubavna tematika, savršen je za ljubavnu atmosferu koju će stvoriti na koncertu 14. veljače u Areni Varaždin i koja će još dugo nakon toga biti tema mnogih razgovora.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Glazbenik koji je miljenik publike diljem regije s velikim zadovoljstvom iščekuje svoj nastup na kojemu izazove snažne emocije i fantastične reakcije. Dugogodišnja karijera i nevjerojatna karizma koju ovaj glazbenik posjeduje čine ga jedinstvenim na pozornici, a ususret ovom nastupu otkrio je nekoliko sitnica o sebi.

Imate divnu suprugu, kako izgleda vaš svakodnevni dan? Kao onaj iz bajke ili i u životu Željka i Jovane postoje oni klasični ''problemi'' oko raspodjele dnevnih obveza, tko vodi djecu u vrtiću, tko je s njima u parku i slično?

Sve su to slatke muke. Jovana jako rano ustaje, i na poslu mora biti oko šest sati ujutro. To samo po sebi nosi specifičan raspored i organizaciju. Tako ja obično vodim djecu u vrtić, nakon čega idem u studio. Raspoređujemo se tko potom ide po njih, i uspijevamo, iako nije uvijek lako i jednostavno. Ipak, sve što radimo oko djece čini nas veoma sretnima i ispunjenima.

Što smatrate svojim najvećim poslovnim uspjehom?

Uh, teško, a ujedno i dobro pitanje. Ne mogu sve nabrojiti jer bi mi za to bilo potrebno dosta vremena i prostora. Među najveće koncertne uspjehe podrazumijevam događaje u Sarajevu, kada sam dva puta ispunio stadion Koševo, ili koncert na stadionu u Skoplju pred više od 60.000 ljudi. Zatim, koncerte u zagrebačkoj i beogradskoj Areni, pa nastupe u Stadthalle u Beču, s koncertom "Dva sveta", nastup u Zenici ipred 70.000 ljudi... Kada je riječ o pjesmama, lista je dugačka, ali ako već moram izabrati nešto, ponosan sam na reakcije na pjesmu 'Lane moje' koje traje 15 godina, a i dan-danas dobiva svoje ekstenzije. Uspjeh je i to što su moje pjesme slušane i aktualne i nakon toliko vremena, a u ovom dobu tehnologija veći je izazov nego ikada stvoriti nešto što traje i što je u vrhu.

Rado ste viđen gost u Hrvatskoj, imate veliku bazu obožavatelja, a i već ste nastupili u Areni
Varaždin za Valentinovo. Po čemu će ovo Valentinovo biti posebnije, što pripremate publici u Varaždinu ovaj put?

Drago mi je što dolazim u Varaždin na Dan zaljubljenih. Pamtim nastup iz 2016. kao nešto zaista izvanredno i siguran sam da ćemo i sada prirediti pravi spektakl. Nešto o čemu će se pričati. Koncert će biti svojevrstan poklon svim romantičnim dušama. Zato, dobrodošli ste 14. 2. u Arenu Varaždin, na praznik ljubavi.

Željko Joksimović je dosad izdao šest albuma, a prošle je godine održao i veliku turneju u Americi. Njegovi koncerti poznati su po raskošnoj scenografiji i tome što pozornicu dijeli s vrhunskim glazbenicima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene