Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osvojite poklon paket za Špancirfest koji uključuje smještaj, doručak, ručak i ulaznicu za koncert!


Šesnaesti Špancirfest, koji će se na ulicama i trgovima varaždinske povijesne gradske jezgre održati posljednjeg tjedna kolovoza, biti će, kao i sva dosadašnja izdanja Festivala dobrih emocija, obilježen bogatim i raznolikim koncertnim programom.

Vezani članci Slika nije dostupna Ms. Lauryn Hill prvi put u Hrvatskoj na Outlook festivalu Slika nije dostupna I sa 69 godina i dalje rastura - Oduševila Varaždin!

Dnevnik.hr vam u suradnji sa Špancirfestom dijeli paket s kojim možete uživati u ovom unikatnom gradskom festivalu. Paket uključuje noćenje u hostelu Varaždin za dvije osobe s doručkom, ručak, te ulaznicu za koncert.

Pobjednik natječaja može birati dan:
• Subota 23.08. – Laibach, Siddharta
• Nedjelja 24.08. – Urban&4, 2Cellos
• Ponedjeljak 25.08. – Blondie, Malehookers
• Petak 29.08. – Kiril Džaikovski, Stereo MCs
• Subota 30.08. – Kawasaki3P, Brkovi, Punčke
• Nedjelja 31.08. – Parni Valjak, Silente

Prijavite se mailom na adresu natjecaj@novatv.hr do 15. kolovoza i recite nam na koji od ovih koncerata biste željeli otići i zašto! Uz glavnu nagradu dijelimo i dvije festivalske ulaznice koje vrijede za sve koncerte na Starom gradu.

Imamo i dobitnike!

Glavnu nagradu i Špancir paket dobiva: 

JELENA KUŠAR

Festivalske karte koje vrijede za sve dane (2x1 ) dobivaju: 

ZDENKA AZENIĆ

MATIJA POLANČEC

Ako sami želite bukirati ovakav paket, posjetite stranice Špancirfesta! Organizator Špancirfesta, Turistička zajednica grada Varaždina, iz godine u godinu trudi se na nekoliko stilski profiliranih glazbenih pozornica smještenih na trgovima, ulicama i perivojima Varaždina, Varaždincima i brojnim gostima ponuditi koncertni program koji može zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Posebna se pažnja posvećuje glazbenom programu na glavnoj pozornici Špancirfesta, smještenoj sa zapadne strane bedema varaždinskoga Starog grada, na kojoj su u posljednjih nekoliko godina nastupala velika imena regionalne, ali i svjetske glazbene scene čime se Špancirfest uvrstio među najprestižnije hrvatske festivale.

Posjetitelji Špancirfesta će u deset dana festivala na pozornici kod Starog grada moći vidjeti čak trinaest velikih glazbenih imena u koncertnom nizu koji je sastavljen tako da zadovolji ukuse svih vrsta i svih generacija, potpunu u duhu Festivala dobrih emocija.

Raspored koncerata pogledajte na linku.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook