Zdravko Čolić je jedan od rijetkih glazbenika koji se mogu pohvaliti punim dvoranama, pa čak i na drugom kraju svijeta, a u sklopu svoje turneje "Ono malo sreće“ izvest će neke od najvećih hitova.

Galerija


Zdravko Čolić je jedan od rijetkih glazbenika koji se mogu pohvaliti punim dvoranama, pa čak i na drugom kraju svijeta, a u sklopu svoje turneje "Ono malo sreće“ u Varaždinu će izvesti neke od najvećih hitova.

Vezani članci Ivan Zak (Foto: PR) Ivan Zak priznao: "Nakon što sam prvi put gledao film La Bamba, bilo mi je jasno da su pjesma i gitara moj poziv" Ivan Zak (Foto: PR) Veliki koncert Ivana Zaka u Areni Varaždin: Publiku očekuje neponovljivi spektakl

Održao je fantastičnu američku turneju gdje je očarao publiku i Atlanti, Washingtonu, St. Louisu, New Yorku, Detroitu i Chicagu. Na proljeće sljedeće godine ima u planu održati koncerte i na Zapadnoj obali, kao i u Kanadi.

Poznato je kako je Čola veliki miljenik publike na ovim prostorima kao i njegova glazba, ali i da vlada veliki interes za njegove nastupe što je i pokazao još jednim rasprodanim koncertom.

Publika će tako uživati u nekim bezvremenskim klasicima poput "Ti si mi u krvi“, "Pusti pusti modu“, "Mađarica“. "Stanica Podlugovi“, ali i u novim hitovima kao što su "Tebe čuvam za kraj“, "Ničeg nije bilo između nas“, "Ono malo sreće“ i još mnogi drugi hitovi.

Svima koji su barem jednom bili na njegovu koncertu upoznati su s time kako se pobrine za odličnu atmosferu i koliko je pozitivne energije u zraku.

Vidimo se u varaždinskoj, gdje će Zdravko Čolić još jednom potvrditi zašto slovi za jednu od najvećih zvijezda na ovom području!

Kathy se ne zaboravlja lako: Podsjetimo se što joj je Bilman rekao nakon što je vidio njezin nastup