Kako bi nadoknadila mjesece žeđanja publike za koncertima, ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo održat će niz koncerata na kojima će servirati nove hitove s hvaljenog aktualnog albuma "Konstatacija jedne mačke" i starijih, svima dobro znanih hitova.

Galerija


Zdenka Kovačiček zaželjela se koncerata i interakcije s publikom uživo. Kako bi utažila žeđ svojih obožavatelja za koncertima, žena za sva vremena pripremila je seriju koncerata na kojima će izvoditi pjesme s aktualnog albuma "Konstatacija jedne mačke", kao i dobro znane klasike koji su obilježili njenu bogatu karijeru.

Vezani članci Zdenka Kovačiček - 1 Naša rock-diva nakon 15 godina snimila novi album i najavila biografiju u kojoj će otkriti nepoznate detalje iz života Zdenka Kovačiček i Davor Gobac - 1 Davor Gobac i Zdenka Kovačiček u duetu: Snimili pjesmu i otkrili detalje dugogodišnjeg prijateljstva

Seriju koncerata Zdenka je već pokrenula 29. svibnja koncertom u Lisinskom, nakon čega je realizirala koncertne posjete u Rijeci i pitoresknom Grožnjanu. Prva nadolazeća stanica Zdenki bit će Solin, gdje će u srijedu 11. kolovoza nastupiti u sklopu 26. Solinskog ljeta. Sljedeća postaja je Šibenik, gdje će Zdenka nastupiti na Tvrđavi Barone.

Nakon obale, na red dolazi Ljubuški u susjednoj BiH, gdje će nam najdraža glazbena diva uveličati manifestaciju Ljubuški Jazz Fest u petak 13. kolovoza, petak koji ni najlakovjernijim posjetiteljima festivala zasigurno neće biti nesretan. Još jednu inozemnu postaju Zdenka će imati 19. kolovoza, kada će nastupiti u slovenskom Kranju na festivalu Jazz Kamp Kranj. Cijelu priču Zdenka će zaokružiti u svom Zagrebu, gdje će 30. kolovoza nastupiti u sklopu ljetnih večeri Sunčana strana Prisavlja kod HRT-a.

NADOLAZEĆI KONCERTI ZDENKE KOVAČIČEK
11.8. Solin, Solin Jazz Fair, 21:00 Gradina
12.8. Šibenik, 21:00 Tvrđava Barone
13.8. Ljubuški, Ljubuški Jazz Fest
19.8. Kranj, Jazz Kamp Kranj
30.8. Zagreb, Sunčana strana Prisavlja

"Dragi prijatelji, pozivam vas na naše koncerte koje ćemo održati početkom osmog mjeseca. Vjerujte mi, nećete požaliti. Uz pratnju Greenhouse Blues Banda doživjet ćete ekstazu na našim fantastičnim koncertima gdje sviramo naš novi album 'Konstatacija jedne mačke' i naš stari repertoar, među ostalim i Janis Joplin koju svi obožavaju. Vidimo se!", poručila je pjevačica.