Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog velike potražnje za ulaznicama, Škoro će održati i drugi koncert u Zagrebu!


Nakon rasprodanog prvog koncerta, Miroslav Škoro će održati i drugi koncert , 18.veljače 2015., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Vezani članci Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV - Zagreb Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Tko osvaja Zagreb? Čini se kao da je sve riješeno Miroslav Škoro predao potpise Škoro predao potpise za kandidaturu: "Dobit ćemo mi to, ima u Zagrebu dragih i pametnih ljudi"

'Sokak bez imena' predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.

Miroslav Škoro priprema koncert u Lisinskom nakon 17 godina - prokomentirao nam je i Porina i Hit godine

Na  sceni  će  nam  Škoro,  pjevač,  autor,  diplomat,  koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji  su dalmatinski korijeni vodili  kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori 'zbrokanim lengvidžom'. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto  muljaju  kad  su  se  spustili  na  Mjesec  i  kako  uloviti  štuku  na  mrtvog bandara...?

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj  kući,  konjima  i  drveću.  Pjesme  koje  je  pisao  sebi  i  drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se,nadali se, živjeli i umirali...

Cijene ulaznica iznose 110, 130, 150 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook